Nuo striptizo šokėjų – iki pasaulinio garso žvaigždžių

Kas galėjo pagalvoti, kad prieš išgarsėdama Holivudo aktorė Renee Zellweger dirbo striptizo klube? Tiesa, ji ne vienintelė įžymybė, kadaise pragyvenimui uždirbdavusi nusimesdama rūbus.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 6, 2013, 1:43 PM, atnaujinta Mar 2, 2018, 3:16 AM

Anksčiau ir Catherine Zeta-Jones šoko striptizą. Per vieną interviu ji prisipažino, kad tokiu būdu uždirbtus pinigus ji išleido nosies korekcijai. Iškart po to ji metė striptizo šokėjos darbą ir visą dėmesį sutelkė į aktorystę.

Štai Dita von Teese, burleskos šokėja ir modelis, striptizo klube pradėjo dirbti vos sulaukusi pilnametystės. Tada kitų moterų pasirodymai jai atrodė tokie nuobodūs, kad ji nusprendė pakeisti striptizo šokėjos įvaizdį – Dita šokdavo mūvėdama ilgas pirštines ir seksualias kojinaites.

Anna Nicole Smith – striptizo šokėja, padariusi milžinišką karjerą. Tiesa, nuo 17 metų kūdikį sūpavusi šokėja išgarsėjo ne talentu, o išvaizda. Lemtingas žingsnis jos karjeroje – fotosesija žurnalo „Playboy“ viršeliui. Iškart po to Anna metė striptizo šokėjos darbą.

Prie striptizą šokusių įžymybių sąrašo galima pridėti ir skandalingąją Courtney Love, kuri anksčiau šoko striptizo klube Los Andžele.

Ekscentriškoji Lady Gaga jaunystėje taip pat šoko erotinius šokius. Netgi tada ji buvo viena didžiausių žvaigždžių – dėmesiui patraukti ji naudojo butaforiją ir keistus antikinius daiktus.

„Būdama 18 metų aš dirbau striptizo klube. Mano pasirodymai buvo laukiniai. Aš dėvėdavau juodus odinius drabužius ir šokdavau pagal „Black Sabbath“, „Guns N' Roses“ ir „Faith No More“ muziką. Labai rokenroliška. Man nepatinka apie tai kalbėti, bet tada vartojau narkotikus, labai stiprius narkotikus. Aš nenoriu įkvėpti kitus žmones elgtis taip pat. Tačiau per visa tai aš atradau tikrą asmeninę laisvę“, – per vieną interviu kalbėjo Lady Gaga.

Aplink stulpą sukiojosi ir Carmen Electra. Ji striptizą šoko iki pat 1991-ųjų. Carmen Electra šį užsiėmimą metė, kai gavo vaidmenį seriale „Gelbėtojai“ (angl. „Baywatch“).

Dar viena garsenybė, šokusi striptizą, – reperė Eve. Ji prisipažino, kad avėdama batelius su 15 cm pakulne ji šokdavo vietiniame striptizo klube. Savo praeities ji visai nesigėdija ir netgi tikina, kad tai jai padėjo: „Aš to nesigailiu – man buvo 18 metų ir aš buvau sutrikusi, mėgindama išspręsti asmenines problemas. Šokau maždaug mėnesį. Dabar džiaugiuosi, kad tai dariau. Tai man padėjo atrasti save, surimtėti.“

Prieš išgarsėdami erotinius šokius šoko ir vyrai. Štai Holivudo gražuolis Bradas Pittas visai nesigėdija, kad studijuodamas jis buvo striptizo šokėjų grupės „Dancing Bares“ narys. Aktorius Channingas Tatumas, pasislėpęs už Chano Crawfordo slapyvardžio, moterų kraują kaitindavo Floridoje. Aštuoniolikmečiui už vieną naktį darbdaviai mokėdavo po 50 JAV dolerių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.