Dainininkas J.Bieberis – milijonierius, o jo seneliai – skurdžiai

Kanados visuomenė giliai pasipiktinusi. 18-mečio paauglių dievaičio

Justino Bieberio turtas vertinamas 80 milijonų dolerių.<br>AP
Justino Bieberio turtas vertinamas 80 milijonų dolerių.<br>AP
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 8, 2013, 6:53 PM, atnaujinta Mar 2, 2018, 1:41 AM

G.Bieberis - buvęs darbininkas, griovęs pastatus, o dabar neįgalus. Dėl nugaros skausmų pats negali pataisyti stogo, bet senelio bėdos nė kiek nerūpi garsiajam anūkui.

„Mums jis niekada neskambina. Ir Justinui veikiausiai nesvarbu, kaip mes gyvename. Atrodo, jis pasinėrė į pramogas ir mus užmiršo“, - skundėsi superžvaigždės senelis.

Nejau jaunasis J.Bieberis tikrai turi ledinę širdį? O gal tiesiog gaili pinigų artimiesiems? Ši aplinkybė sukeltų pasipiktinimą, jei ne vienas „bet“. Jeremy Bieberis - tailandietiškojo bokso meistras - paliko Justino motiną, vos tik jam gimus.

Būsimosios superžvaigždės mama - Pattie Mallette triūsė trijuose darbuose, kad galėtų išmaitinti save ir sūnų. Kiek galėjo, jai padėjo jos tėvai, o Justino seneliai - Kathy ir George'as, kurie dabar kelia pretenzijas, nė piršto nepajudino.

„Už savo gyvenimą ir karjerą esu dėkingas tik savo mamytei“, - ne kartą sakė J.Bieberis.

Apie Justiną ir Pattie Mallette berniuko tėvas ir jo artimieji prisiminė tik tada, kai Justinas netikėtai tapo superžvaigžde ir pradėjo gauti pasakiškus honorarus.

G. ir K.Bieberiams nereikėtų pykti: garsusis anūkas padovanojo jiems televizorių, o per praėjusias Kalėdas - ir truputį pinigų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.