Dainininko Usherio sūnaus sveikata po nelaimės taisosi

„Esu be galo laimingas, galėdamas pasakyti, kad mano sūnus Usheris V atsigauna ir laikosi gerai“, - ketvirtadienį pareiškė JAV ritmenbliuzo atlikėjas Usheris.

„Esu be galo laimingas, galėdamas pasakyti, kad mano sūnus Usheris V atsigauna ir laikosi gerai“, - ketvirtadienį pareiškė JAV ritmenbliuzo atlikėjas Usheris.<br>AP
„Esu be galo laimingas, galėdamas pasakyti, kad mano sūnus Usheris V atsigauna ir laikosi gerai“, - ketvirtadienį pareiškė JAV ritmenbliuzo atlikėjas Usheris.<br>AP
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 8, 2013, 12:56 PM, atnaujinta Mar 2, 2018, 1:56 AM

5 metų sūnus Usheris Raymondas V buvo skubiai nugabentas į intensyvios terapijos skyrių po nelaimingo atsitikimo baseine, įvykusio pirmadienio vakarą.

„Norėčiau padėkoti savo tetai Renai, taip pat gydytojams ir slaugytojams, kurie mumis rūpinasi kiaurą parą. Ypač noriu padėkoti dviem vyrams, kurie išgelbėjo mano sūnaus gyvybę – Eugene'ui Stachurski ir Benui Crewsui. Jie yra tikri herojai ir aš esu labai jiems dėkingas“, – sakė atlikėjas.

Kaip lrytas.lt jau rašė, norėdamas ištraukti nuotekų vamzdyje įstrigusį žaislą berniukas panėrė į baseiną, tačiau jo ranka staiga užstrigo. Tuo metu vaiką prižiūrėjusios Usherio teta Rena Oden ir namuose dirbusi tarnaitė skubiai puolė gelbėti vaiko, tačiau pastangos buvo bevaisės. Bejėgės moterys ėmė šauktis pagalbos.

Laimei, išgirdę pagalbos šauksmus vaikui sugebėjo padėti du namuose dirbę vyrai. Jie ištraukė berniuko ranką iš nuotekų vamzdžio gniaužtų. Vienas iš vyrų iškart atliko dirbtinį kvėpavimą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.