J.Aniston prisipažįsta, kad pavargo nuo kalbų apie vaikus

Tie patys pabodę, niekuomet nesikeičiantys žurnalistų klausimai. Tai – dalis Holivudo žvaigždžių kasdienybės. Tačiau nuo nuolatinio žurnalistų antplūdžio pavargusi aktorė Jennifer Aniston prisipažino, kad klausimai apie vaikus – labiausiai ją erzinantis dalykas.

Jennifer Aniston prisipažino, kad klausimai apie vaikus - labiausiai ją erzinantis dalykas.
Jennifer Aniston prisipažino, kad klausimai apie vaikus - labiausiai ją erzinantis dalykas.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-08-08 13:11, atnaujinta 2018-03-02 01:52

Trečiadienį J.Aniston buvo galima išvysti laidoje „Labas rytas, Amerika“. Joje žvaigždė pristatė naujausią savo filmą „We're the Millers“. Laidoje įžymybė teigė, kad per daugelį metų perprato visus žurnalistinius triukus, kurie galų gale priveda prie vieno – kalbų apie šeimos kūrimą. Ji teigia žinanti, kad žurnalistams imant atsargiai sieti šeimos temą su naujausiu filmu, kuriame aktorė vaidina, ji sulauks klausimo apie tai, kiek vaikų norėtų turėti.

J.Aniston teigia: „Mano draugai ir sužadėtinis yra mano šeima. Esu apsupta nuostabių žmonių, mylinčio partnerio, pačių geriausių augintinių ir dirbu mylimą darbą. Išties labai malonu, kad žmonės man linki tik gero ir nori, kad turėčiau viską, tačiau man tikrai nieko netrūksta.“

Serialo „Draugai“ žvaigždė šiuo metu yra susižadėjusi su aktoriumi Justinu Therouxu, tačiau prisipažįsta, kad neskuba pasipuošti nuotakos suknele ir žengti prie altoriaus. Sklinda gandai, kad praėjusiais metais susižadėjusios porelės santykiuose dabar – įtemptas laikotarpis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Lietuva tiesiogiai“: ar Konstitucinis Teismas apgins prezidentą?