Prekyboje pasirodė pagal karališkąjį kūdikį sukurtos lėlės

Dabar kiekvienas gali perrengti karališkąjį kūdikį ar su juo pažaisti. Netikite? Tereikia turėti atliekamus 150 JAV dolerių (apie 390 litų) ir pagal George'ą Louise'ą Alexanderį pagaminta lėlė bus jūsų rankose.

Pagal karališkąjį kūdikį sukurta lėlė papuošta prabangiais drabužėliais, būdingais XIX amžiaus viduriui.
Pagal karališkąjį kūdikį sukurta lėlė papuošta prabangiais drabužėliais, būdingais XIX amžiaus viduriui.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 8, 2013, 7:30 PM, atnaujinta Mar 2, 2018, 1:38 AM

Amerikiečių kompanija „Ashton-Drake Galleries“ sukūrė porcelianinę princo Williamo ir Kate Middleton kūdikio kopiją. Pagal karališkąjį kūdikį sukurta lėlė papuošta prabangiais drabužėliais, būdingais XIX amžiaus viduriui.

Rankų darbo lėlės parduodamos kartu su prabangiai atrodančia pagalvėle, ant kurios išsiuvinėtas princo vardas ir jo gimimo data. Taip pat pirkėjui įteikiamas specialus autentiškumo sertifikatas.

Pliušines beždžionėles bei Disnėjaus princesių lėles gaminanti įmonė naujausią savo gaminį pristato kaip riboto leidimo ir skatina visus suskubti įsigyti, nes „karališkojo kūdikio“ paklausa – milžiniška.

31 metų Kate pirmąjį karališkosios poros sūnų, kuris yra trečias eilėje į britų sostą, pagimdė liepos 22 dieną po pietų, po nekantraus kelių savaičių laukimo. Berniukas svėrė 3 790 gramų. Gimdyme, kuris truko aštuonias valandas, dalyvavo ir princas Williamas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.