Scenos dievaitė B.Spears pakilo iš duobės

Anksčiau popmuzikos princese tituluotos Britney Spears (31 m.) muzikinė karjera klostosi nebe taip sėkmingai kaip prieš dešimtmetį. Bet dainininkė nebepatenka į skandalingas istorijas – nevartoja alkoholio, neserga bulimija, nesiskuta plikai.

Dainininkė susitaikė su buvusiu sutuoktiniu Kevinu Federline’u.<br>AP
Dainininkė susitaikė su buvusiu sutuoktiniu Kevinu Federline’u.<br>AP
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 8, 2013, 6:53 PM, atnaujinta Mar 2, 2018, 1:41 AM

Apsitempusi ryškiai mėlynos ir juodos spalvų trumputę suknelę B.Spears vėl atsidūrė dėmesio centre.

Garsiąją atlikėją, atvykusią į Los Andžele vykusią animacinio filmo „Smurfai II” pasaulinę premjerą, atlydėjo sūnūs – Seanas Prestonas ir Jaydenas Jamesas.

Dainininkė susitaikė su sūnų tėvu, buvusiu sutuoktiniu Kevinu Federline’u (35 m.). Santykiai su juo pradėjo gerėti, kai išsiskyrė su savo širdies draugu ir vadybininku Jasonu Trawicku, su kuriuo maždaug metus buvo susižadėjusi.

Popmuzikos dievaitė prisipažino, jog nemėgsta gręžiotis į praeitį ir dėl nieko nesigaili. Apie tai byloja ir užkastas karo su K.Federline’u kirvis.

Po 2006 metais paskelbtų skyrybų, kurios buvo vienos skandalingiausių pramogų verslo pasaulyje, buvęs sutuoktinis mėgino iš B.Spears atimti vaikus. Teismo proceso metu K.Federline’as pareiškė, jog popmuzikos žvaigždė – bloga motina ir linkusi į isterijas.

Toks buvusio sutuoktinio įvertinimas paliko pėdsaką B.Spears psichikai. Kai teismo sprendimu K.Federline’ui atiteko visateisė vaikų – sūnų Seano Prestono ir Jaydeno Jameso globa, garsiosios atlikėjos nervai visiškai pakriko.

B.Spears ilgą laiką gydėsi psichiatrijos klinikoje, ir terapija padėjo.

Atlikėja visiškai nurimo, kai prieš dvejus metus jai pavyko susitarti su K.Federline’u: dabar pora dalijasi abiejų sūnų globa.

Nuo 2008-ųjų B.Spears kas mėnesį sutuoktiniui moka alimentus: 20 tūkstančių JAV dolerių.

Artimų B.Spears šaltinių teigimu, popmuzikos dievaitė, suvokusi, kad augantiems berniukams reikalingas tėvas, vėl pradėjo bendrauti su K.Federline’u.

Pro žiniasklaidos dėmesį nepraslydo ir išvyka į futbolo rungtynes, kur vejoje savo meistriškumą rodė 7-erių Seanas Prestonas ir metais jaunesnis Jaydenas Jamesas.

Čia buvo ir naujos K.Federline’o šeimos nariai: beveik dvejų metų duktė Jordan, kurios jis susilaukė su dabartine žmona, buvusia tinklininke Victoria Prince.

Pastaruoju metu B.Spears vis dažniau primena pasauliui, kad ji – dviejų sūnų mama. Per „Smurfų II” pasaulinę premjerą Los Andžele į šviesiaplaukę atlikėją buvo nukreipta daugybė objektyvų.

Kaip pastebėjo mados kritikai, B.Spears kūno linijos neprimena modelio figūros, bet su trumpute suknele, išryškinusia jos apvalumus, ji atrodė žavingai ir seksualiai.

Netikėtumų ir nuotykių kupinam animaciniam filmui „Smurfai II” popmuzikos dievaitė atliko specialiai sukurtą dainą „Ooh La La”. Įrašyti kūrinį „Smurfų” istorijos tęsiniui atlikėja nutarė dėl to, kad nuo vaikystės mėgo mažuosius smurfus – mėlynuosius nykštukus.

„Visada mylėjau smurfus būdama maža, ir dabar mano sūnūs yra jų didžiausi gerbėjai. Norėjau nustebinti savo berniukus šia daina. Žinau, kad sūnūs pasakys, jog ji – tiesiog „smurfastiška”, – sakė B.Spears.

Animacinio filmo „Smurfai II” dainos „Ooh La La” vaizdo klipe nusifilmavo abu garsios atlikėjos sūnūs.

Veiksmas vyksta kino salėje, kur Britney su savo atžalomis – Seanu Prestonu ir Jaydenu Jamesu ruošiasi žiūrėti kino filmą apie simpatinguosius smurfus. Bet žavioji mamytė netikėtai atsiduria ekrane, ir nuotykiai prasideda.

Vaizdo klipe Britney sudaro mielos mamytės įspūdį, o jos sūnūs prieš kameras elgiasi lyg profesionalai. Ar suaugę Seanas Prestonas ir Jaydenas Jamesas seks garsiosios mamytės pėdomis, paaiškės laikui bėgant.

Parengė Ona Kacėnaitė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.