V.Beckham sūnus Romeo sukūrė K.Lagerfeldo fotoparodiją

Jeigu tavo mama - garsi dizainerė Victoria Beckham, nieko keisto, kad tu ne iš nuogirdų pažįstamas su mados pasauliu. Šiomis dienomis 10-metis Victorios sūnus Romeo pademonstravo savo žinias ne tik apie mados tendencijas, bet ir apie pagrindines jos asmenybes. Berniukas sukūrė paties Karlo Lagerfeldo fotoparodiją.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 8, 2013, 9:15 AM, atnaujinta Mar 2, 2018, 2:07 AM

V.Beckham paskyroje socialiniame tinkle „Twitter“ atsirado žaisminga nuotrauka, kurioje jos sūnus persikūnijęs į „Chanel“ mados namų kūrybos direktorių. Žila ševeliūra, tamsūs akiniai dideliais stiklais ir marškiniai aukšta balta apykakle pasitarnavo tam, kad Romeo supanašėtų su Karlu. „Negaliu susilaikyti nuo juoko! Kas tai: mano Romeo ar Karlas Lagerfeldas?“ - pakomentavo nuotrauką Victoria. Gal ši fotografija - jos rankų darbas?

Priminsime, kad Romeo gimė 2002 metų rugsėjo 1 dieną grupės „Spice Girls“ buvusios narės Victorios Adams ir futbolininko Davido Beckhamo šeimoje. Tėvai jam davė Williamo Shakespeare'o pjesės „Romeo ir Džuljeta“ herojaus vardą. Nuo ankstyvos vaikystės berniukas reklamuoja garsius prekės ženklus, žingsniuoja podiumu ir pasirodo blizgių žurnalų puslapiuose. Žurnalas „GQ“ jį įtraukė į 2010 metų stilingiausių Didžiosios Britanijos džentelmenų sąrašą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.