Pietų Korėjoje vedė kino žvaigždė L.Byung-hunas

Iškilus Pietų Korėjos kino

Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

2013-08-11 10:31, atnaujinta 2018-03-02 00:43

43 metų žvaigždė, pernai vaidinęs didelio populiarumo sulaukusioje kostiuminėje dramoje „Maskaradas“ prieš prisiekdamas amžiną meilę su savo ilgamete mergina, sakė žurnalistams, kad šios vestuvės yra „išsipildžiusi svajonė“.

„Šį rytą griaudėjo ir žaibavo. Sena patarlė sako, kad griaustinis ir žaibas yra geras ženklas jaunavedžiams. Kuo labiausiai stengsimės, kad mūsų gyvenimas būtų ilgas ir laimingas“, – pažymėjo jis.

Lee Byung-hunas gerai žinomas kaip daugelio populiarių televizijos daugiaserijinių filmų žvaigždė, ypač seriale apie šnipus „Iris“.

Nutrūktgalvio lošėjo vaidmuo daugelyje Azijos šalių hitu tapusiame seriale „All In“ ypač išplėtė jo gerbėjų ratą Japonijoje.

„Maskaradas“ praeitais metais susišlavė daug Pietų Korėjos nacionalinių kino apdovanojimų. Lee Byung-hunas taip pat vaidino 2000 metų hitu tapusiame filme „Jungtinė saugumo zona“, o šiemet suvaidino piktadarį nindzę Audros Šešėlį Holivudo veiksmo filme „Eilinis Džo. Kerštas“.

Jis taip pat vaidino Holivudo veiksmo komedijoje „Rizikinga erzinti diedukus 2“, kur pagrindinį vaidmenį sukūrė aktorius Bruce'as Willisas.

Lee Min-jung išgarsėjo dėl antrojo plano vaidmens itin populiarioje televizijos daugiaserijinėje dramoje apie vidurinės mokyklos gyvenimą „Hana Yori Dango“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.