V.Beckham apie savo šeimą: „Mes daug normalesni, nei daugelis mano“

Victoria Beckham – viena iš tų moterų, į kurias žiūrint negali likti abejingas. Ji patinka arba ne,tačiau nepastebėti jos – sunku. Buvusi grupės „Spice girls“ narė, vieno garsiausių futbolininkų Deivido Beckhamo žmona niekada nestokojo dėmesio, ja nuolat domisi tiek įkyrūs gerbėjai, tiek žiniasklaida, ypač mados pasaulio žurnalai.

Victoria Beckham tapo australiško "Vogue" žurnalo rugsėjo mėnesio numerio veidu.<br>"Vogue"
Victoria Beckham tapo australiško "Vogue" žurnalo rugsėjo mėnesio numerio veidu.<br>"Vogue"
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 11, 2013, 10:48 PM, atnaujinta Mar 2, 2018, 12:31 AM

Keturiolika metų santuokoje gyvenanti 39-erių moteris prisipažino, kad jai daugiausia laimės suteikia laikas, praleistas su vyru ir vaikais. Ypač dabar, kai Davidas turi daugiau laisvo laiko ir rečiau užsiima futbolu, rašo dailymail.co.uk.

„Mes labai didžiuojamės Davidu. Palaikome jį jau penkiolika metų ir džiaugiamės galėdami kuo daugiau laiko praleisti kartu. Tačiau jį įkvepiu ne tik aš ir vaikai, jam labai svarbus ir gerbėjų visame pasaulyje palaikymas“, – pasakojo Victoria. Ji patikino savo šeimos žinomumo nesureikšminanti ir gyvenanti įprastą gyvenimą. „Patikėkite, mes daug normalesni, nei daugelis mano“, – viename interviu sakė ji.

Pastaruoju metu Victoria daugiau dėmesio skiria ne tik šeimai, bet ir karjerai. Nepaisant to, kurdama idėjas naujai kolekcijai dizainerė randa laiko ir pati tapti modeliu. Ne kartą Didžiosios Britanijos, Rusijos, Indijos ar Turkijos žurnalo „Vogue“ viršelį papuošusi Victoria nusprendė dar kartą įsiamžinti profesionalioje fotosesijoje. Šįkart – australiškam rugsėjo mėnesio numeriui.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.