T.Swift eilinį kartą „įkando“ savo buvusiems vaikinams

Dabar tai jau tikrai nė vienas iš Taylor Swift buvusių vaikinų nebenorės sugrįžti į šios nekalto veido mergelės glėbį. 23 metų atlikėja į populiarumo viršūnę įkopė ne tik dėl širdį virpinančių baladžių, bet ir dėl savo pomėgio keisti vaikinus kaip kojines.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 13, 2013, 4:02 PM, atnaujinta Mar 1, 2018, 11:27 PM

Dabar Taylor, kuri susitikinėjo su tokiais pramogų pasaulio dievukais kaip „One Direction“ širdžių ėdiku Harry Stylesu, atlikėju Johnu Mayeriu, „Donnie Darko“ žvaigžde Jake'u Gyllenhaalu ir „Saulėlydyje“ debiutavusiu Tayloru Lautneriu, atskleidė, ką iš tikrųjų apie juos galvoja.

Iš pažiūros miela mergina teigia, kad meilė - negailestingas žaidimas, o visi jos buvę mylimieji užima ne itin garbingą vietą „T.Swift didžiausių klaidų sąraše“.

Nepaisant to, atlikėja prisipažįsta, kad buvę partneriai išties padėjo jos karjerai.

„Visos „didžiausios klaidos“ įkvėpė mane sukurti jiems po dainą, kuriomis labai didžiuojuosi. Meilė - negailestingas žaidimas, nebent žaidi protingai ir darai tinkamus ėjimus“, - teigia T.Swift.

Kantri muzikos atlikėja gerbėjų meilę ir visuotinį pripažinimą pelnė baladėmis apie nelaimingą meilę ir prastai susiklosčiusius santykius. Atlikėja teigia, kad sielvartas yra jos įkvėpimo šaltinis, iš kurio ji semiasi minčių naujiems hitams.

„I Knew You Were Trouble“ autorė neseniai prisipažino įžvelgianti kažką labai gražaus žmonėse, kurių širdys yra sudaužytos.

„Manau, kad būdami laimingi ir įsimylėję, mes apie šias emocijas negalvojame, jos tiesiog yra ir to užtenka. Meilė - toks paprastas dalykas... Mes negalvojame apie ją, kai santykiai klostosi gerai, tačiau ar pastebėjote tą nenumaldomą minčių srautą, kai santykiai ima byrėti? Aš šias mintis panaudoju savo dainoms, kuriose išlieju visą savo širdį. Tai iš tikrųjų padeda man užsimiršti ir pasijusti geriau“, - prisipažįsta atlikėja.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.