55-ąjį gimtadienį švenčiančią Madonną lydi skandalų šleifas

Scenos karalienė Madonna penktadienį atšventė savo 55-ąjį gimtadienį. Nors rusiškoje spaudoje atlikėja įvardijama kaip pop scenos pensininkė, Madonnos nuopelnai muzikai nenuginčijami. Visame pasaulyje puikiai žinomi jos hitai „Take A Bow“, „Like A Prayer“, „Like A Virgin“ ir kiti.

Rugpjūčio 16 d. Madonna švenčia 55-ąjį gimtadienį.
Rugpjūčio 16 d. Madonna švenčia 55-ąjį gimtadienį.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 16, 2013, 6:02 PM, atnaujinta Mar 1, 2018, 10:03 PM

Gimtadienį su šeima ir artimiausiais draugais Madonna paminėjo Pietų Prancūzijoje, kur šiuo metu atostogauja. Vis dėlto jos atostogos toli gražu nebuvo ramios. Nuo to laiko, kai praėjusių metų pradžioje Madonna išleido albumą „MDNA“, ją nuolat supa įvairiausi skandalai. Narkotikus reklamuojantis albumo pavadinimas, svastikos demonstravimas koncertuose, vulgarūs dainininkės drabužiai ar tyčia apnuogintos krūtys, kišimasis į Rusijos vidaus politiką - tai tik maža dalis dviprasmiškai vertinamų Madonnos veiksmų.

Dėmesio trokštanti dainininkė socialiniuose tinkluose išplatino nuotrauką, kurioje jos veidą dengia masyvi grandinių kaukė, musulmonų kultūroje geriau žinoma nikabo vardu. Po nuotrauka atlikėja parašė: „Meilės revoliucija yra... Inshallah“. Arabiškas žodis inshallah reiškia tikėjimą Alachu arba bendrai – Dievu. TOkia Madonnos žinutė itin suerzino religines bendruomenes.

Lyg to būtų maža, du vaikus Malavyje įsivaikinusi atlikėja Madonna nuo šiol čia ne pati laukiamiausia viešnia. Per apsilankymą šioje Rytų Afrikos valstybėje įžymybė ne juokais susipyko su pareigūnais ir net prezidente. Rytų Afrikos valstybės pareigūnai dainininkę netgi pavadino engėja.

Malavio pareigūnai Madonną engimu apkaltino po to, kai ji pasiskundė sąlygomis, sudarytomis jai keliaujant po šalį. Tiksliau, jau išvykstant iš jos.

Kai Madonna su vaikais atvyko į Malavį, su jais oro uoste buvo elgiamasi kaip su labai svarbiais asmenimis. Tačiau išvykstant iš Afrikos šis statusas iš jų buvo atimtas, todėl Madonna ir jos palyda turėjo stovėti eilėje oro uoste kartu su kitais keleiviais, buvo tikrinama pareigūnų. Tai ne juokais įpykdė Madonną, tad ji susipyko ne tik su pareigūnais, bet ir su šalies vadove.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.