Besilaukianti popžvaigždė Fergie pademonstravo padidėjusį pilvuką

Kūdikio besilaukianti JAV grupės „The Black Eyed Peas“ dainininkė Fergie – ne iš tų, kurios plačiais drabužiais dengia pasikeitusias kūno formas. Filmo „Ilga kelionė“ premjeroje Los Andžele 38-erių atlikėja pasirodė, vilkėdama aptemptus marškinėlius, kurie išryškino jos pilvuką. Atlikėja į premjerą atvyko su savo vyru – amerikiečių aktoriumi Joshu Duhameliu.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 22, 2013, 3:56 PM, atnaujinta Mar 1, 2018, 7:28 PM

Prieš devynerius metus draugauti pradėjusi pora susituokė 2009-aisiais, o šių metų vasarį paskelbė, kad laukiasi pirmagimio. Jau atskleista, kad Fergie pagimdys berniuką.

Psichologiniame trileryje „Ilgas kelias“ 40-metis J.Duhamelis atlieka pagrindinį vaidmenį, tad Fergie (tikrasis vardas – Stacy Ferguson), į premjerą atvyko palaikyti vyro.

Atlikėja gali pradėti gimdyti bet kurią akimirką, tačiau nenorėjo praleisti vyro šventės.

„Manęs nestebina, kad ji čia su manimi. Fergie puikiai laikosi visą nėštumo laikotarpį, ji – labai stipri moteris. Ir atrodo žavingai. Tiesą sakant, pasiilgsiu matyti ją nėščią“, - laidai „Access Hollywood“ sakė J.Duhamelis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.