K.Basinger ragina V.Putiną išlaisvinti baltuosius delfinus

Aktorė Kim Basinger

Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

Aug 22, 2013, 9:26 PM, atnaujinta Mar 1, 2018, 7:15 PM

Los Andželas slaptai“ žvaigždė šią savaitę jau kartą šventė pergalę, kai jos kampanijai pavyko pasiekti, kad minėtieji žinduoliai nebūtų išsiųsti į vieną akvariumą Džordžijoje, Jungtinėse Valstijose.

Dabar aktorė žengė dar vieną žingsnį, prašydama Rusijos lyderį paleisti šiuos jūrų žinduolius, kurie buvo skirti eksportui, o dabar gyvena nelaisvėje.

Savo laiške, kurį paskelbė per organizaciją „Žmonės už etišką elgesį su gyvūnais“, K.Basinger rašo: „Mane nudžiugino žinia, kad 18 baltųjų delfinų iš Utrišo delfinariumo, kuriuos buvo ruošiamasi eksportuoti į JAV akvariumą, liks Rusijoje ir nebus perkelti į mano gimtąją Džordžiją“.

„Perkeltų viešam eksponavimui delfinų gyvenimas Džordžijoje būtų blankus... Būdama aktyvi jūrinių gyvūnų gynėja aš patikiu jums saugoti šią nuostabią (delfinų) rūšį. Dabar, kai šie delfinai nebebus perkelti į JAV, aš raginu jus žengti kitą žingsnį ir užtikrinti, kad jie sugrįžtų į savo tikruosius namus vandenyne...“, - sakoma laiške.

„Šių delfinų padėtį stebi visas pasaulis, laukdamas, kas bus toliau. Raginu jus sugrąžinti šiuos delfinus į jų šeimą, į vandenyną. Ar imsitės griežtos nedviprasmiškos poziciją, užstodamas šiuos jūrų gyvūnus ir pradėdamas reabilitacijos ir išlaisvinimo procesą?“, – klausia aktorė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.