Persekiotojas J.Lopez namuose nepastebėtas gyveno net 6 dienas

Išprotėjęs gerbėjas, kuris net 6 dienas Jennifer Lopez svečių namelyje praleido nepastebėtas, paviešino šiurpą keliančias nuotraukas iš J.Lopez namų teritorijos ir savo socialinio tinklo paskyroje teigė esąs teisėtas dainininkės vyras.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-08-23 12:03, atnaujinta 2018-03-01 19:08

Buvęs gaisrininkas Johnas Dubisas (49 m.) miegojo svečių namelyje, esančiame šalia baseino J.Lopez 10 milijonų kainavusių namų teritorijoje. Persekiotojas nepastebėtas svečiavosi nuo rugpjūčio 3 iki 9 dienos ir netgi savo mašiną buvo palikęs priešais įžymybės namus.

Davido A Lopezo pseudonimu pasivadinusio J.Dubiso „Facebook“ paskyra yra skirta popmuzikos žvaigždei J.Lopez garbinti. Paskyroje galima rasti ir nuotrauką, kurioje J.Dubisas yra įsikandęs didelę saldainių dėžutę. Prie nuotraukos yra prierašas: „Jenny žino, kaip parodyti savo meilę man.“

Naujausiose nuotraukose įamžinti J.Lopez namų, kuriuos ji įsigijo 2006 metais, vaizdai. Akivaizdu, kad nuotraukos darytos įžymybei priklausančioje žemėje – paparacai mielai sielą parduotų, kad tik ten atsidurtų. O štai J.Dubisui apsaugos nepastebėtam patekti į J.Lopez namų teritoriją ir ten gyventi kone savaitę, pasirodo, buvo vieni juokai.

Apsėstas gerbėjas taip pat paviešino daugybę apylinkių nuotraukų, tad panašu, kad jis galėjo iš J.Lopez namų išeiti ir grįžti kada panorėjęs.

Kaimynai pastebėjo vyriškį J.Lopez namuose ir sunerimo dėl jo keisto elgesio, tačiau į policiją nesikreipė, esą manė, kad šis pažįsta žvaigždę.

„Kai pagalvoju apie tai, o Dieve... Man buvo ganėtinai keista, kai prie uždarytų vartų pastebėjau stovintį vyriškį, tačiau maniau, kad jis – apsaugos darbuotojas. Tai išties kraupu. Būti įžymybe – tikras užkeikimas“, – teigia J.Lopez kaimynė.

J.Dubisas buvo suimtas rugpjūčio 9 dieną, kai vienas iš apsaugos darbuotojų pastebėjo vyriškį stovintį galiniame namo kieme.

Atvykus policijai, J.Dubisas teigė esąs buvęs J.Lopez vyras ir jos vaikų tėvas. Jis taip pat pridūrė, kad svečiuodamasis dažnai malonindavo save J.Lopez sode, nes manė, kad įžymybė norėtų, jog jo sėkla paplistų po visą jos namų erdvę.

Laimei, J.Lopez tomis dienomis, kai nekviestas svečias viešėjo jos namuose, nebuvo. Anot šaltinių, atlikėja tiesiog pakraupo sužinojusi, kad jos žeme vaikščiojo šis maniakas.

J.Lopez nedelsdama liepė apklausti visus apsaugininkus ir siekia gauti teismo orderį, kad J.Dubisas negalėtų artintis prie jos namų.

J.Dubisas yra sulaikytas dėl vagystės, įsilaužimo ir persekiojimo. Jam taip pat paskirta psichiatrinė ekspertizė. Teismas įvyks rugpjūčio 28 dieną.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.