S.Cowellas pasišovė apmokėti suviliotos bičiulio žmonos skyrybų išlaidas

Muzikos pasaulio garsenybės Simono Cowello (53 m.) gyvenimas visuomet buvo apaugęs gandais ir skandalais. Tačiau šiemet liepos pabaigoje driokstelėjusi žinia, kad šio prodiuserio kūdikio laukiasi jo gero draugo žmona, pranoko visus ankstesnius jo meilės nuotykius.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 24, 2013, 8:24 PM, atnaujinta Mar 1, 2018, 6:32 PM

Populiariųjų televizijos šou „The X Factor“, „American Idol“, „Britain’s Got Talent“ sumanytojas S.Cowellas taps tėvu ir pirmosios atžalos susilauks su savo bičiulio, Niujorko nekilnojamojo turto magnato Andrew Silvermano žmona Lauren (36 m.).

Naujiena, žaibiškai pasklidusi ne tik JAV, bet viso pasaulio spaudoje, pasirodė ne iš piršto laužta. Tai patvirtino visi skandalingosios istorijos dalyviai, išplatinę atskirus pranešimus apie susiklosčiusią situaciją.

Draugo ir sutuoktinės išduotas A.Silvermanas jau užpildė skyrybų prašymą. Kaip skyrybų priežastį jis nurodė žmonos neištikimybę su S.Cowellu.

„Svarbiausias mano tikslas – apsaugoti mūsų septynmetį sūnų sprendžiant visus klausimus su žmona“, – vylėsi A.Silvermanas.

Sūnaus gerovė rūpi ir jo žmonai. „Dėl sūnaus esu pasiryžusi su Andrew susitarti kuo draugiškiau“, – pasiryžusi Adamo motina.

Kalbama, kad sutuoktiniai iki šiol dėl sūnaus gyvena vienuose namuose, tačiau beveik nebendrauja.

Neįvardytų šaltinių teigimu, kuriuos citavo „US Weekly“, Lauren ir Andrew jau kurį laiką buvo nelaimingi, galvojo apie skyrybas. Tai ir lėmė, kad Lauren suartėjo su vyro bičiuliu S.Cowellu.

Iki šiol viešumoje juodu nebuvo pastebėti, tačiau ne paslaptis, kad Niujorko grietinėlei priklausanti gražuolė Lauren niekuomet nepraleisdavo kasmetinių atostogų su S.Cowellu ir jo bičiuliais Sen Bartelemi saloje Karibuose.

„Yra dalykų, kuriuos dabar būtų pats laikas paaiškinti, bet turiu būti jautrus, nes į visa tai įtraukta daug žmonių“, – atsargiai žodžius parinko garsus prodiuseris ir muzikinių televizijos projektų teisėjas, paprastai tiesiai rėžiantis viską, ką mano.

Būsimasis tėvas pasišovė apmokėti visas Silvermanų skyrybų proceso išlaidas, jei Andrew panaikins įrašą apie neištikimybę.

Skelbiama, kad po skyrybų Lauren vyrui būtų išmokėta nuo 3 iki 4 milijonų svarų sterlingų (apie 12–16 milijonų litų).

Kalbama, kad pasakiškus turtus iš savo veiklos sukaupęs prodiuseris jau apmąstė ir tai, kokią dalį santaupų skirs savo pirmagimiui.

Neįvardytas šaltinis laikraščiui „Daily Star Sunday“ atskleidė, kad pasitaręs su finansininkais ir teisininkais S.Cowellas pasiryžęs būsimai atžalai kasmet skirti po 3 milijonus svarų sterlingų (12 milijonų litų), kol jai sukaks 21 metai.

„Jis nori tinkamai pasirūpinti Lauren bei mažyliu ir taip išspręsti šią netvarką. Simonas trokšta suprasti, kas vyksta jo gyvenime, bet nenori patirti finansinės žalos.

Jis puikiai sutaria su Lauren. Bet kai esi toks turtingas kaip Simonas, turi pakovoti ir už save.

Pinigai žmones keičia, ir Simonas neleis, kad kas savavališkai naudotųsi jo turtu.

Jis labiau nei bet kada pasiruošęs būti teisingas ir dosnus, bet pabrėžė, kad nėra mulkis“, – sakė S.Cowello aplinkos žmogus.

Prodiuseris šiuo metu pasiėmė trijų mėnesių atostogas. Jis su draugais išvyko į Sen Tropezo kurortą Prancūzijos pietuose.

S.Cowellas ne kartą turėjo ilgamečių gyvenimo partnerių, buvo susižadėjęs, tačiau nesiryžo nei susituokti, nei susilaukti vaikų.

Gal garsusis britas yra homoseksualus? Dėl to ne sykį spėliojo pasaulio žiniasklaida.

Šias dvejones S.Cowellas bandė paneigti.

Po septynerių metų draugystės išsiskyręs su modeliu ir televizijos žvaigžde Terri Seymour (38 m.) Simonas aiškino: „Draugauju su visomis savo buvusiomis, džiaugiuosi jų kompanija, bet mano darbas yra beprotiškas.

Aš nesu gėjus, tačiau šiame versle tai net nesvarbu. Gėjai muzikos ir televizijos versle nėra jokia keistenybė. Jei esi gėjus – esi gėjus, bet jei ne, tai ne“, – prieš ketverius metus aiškino S.Cowellas.

Tačiau jis pats abejoja, ar yra sukurtas santuokai ir vaikams.

„Santuoka netiktų man ir žmogui, kurį norėčiau vesti. Aš laimingas būdamas vienas.

Jei vaikai pradėtų paišyti ant sienų, aš tiesiog išprotėčiau.

Gyvenimas turint vaikų tampa rutina ir niekur negali pabėgti.

Negali miegoti, kada nori, privalai klausytis, o vienintelis dalykas, kurio tada trokšti, – tik sėdėti kampe ir mąstyti“, – po skyrybų su T.Seymour sakė Simonas.

Vis dėlto vienatvė netruko ilgai – televizijos įžymybė 2010 metais Valentino dieną pasipiršo vizažistei Mezhgan Hussainy ir jos ranką papuošė 250 tūkst. JAV dolerių (apie 650 tūkst. litų) vertės žiedu su deimantu.

Žavingą afganistanietę prodiuseris pažinojo nuo 2003 metų, kai kartu dirbo realybės šou „American Idol“.

Išpuikimu garsėjantis S.Cowellas nuolat lepino mylimąją tiek romantiškomis dovanėlėmis, tiek solidžiais pirkiniais.

Kasdien sužadėtinę jis stebino masažais, gėlėmis, prašmatniais apatiniais, kvepalais, vienetinėmis rankinėmis ir apdarais, o 37-ojo jos gimtadienio proga padovanojo 65 tūkst. svarų sterlingų (apie 260 tūkst. litų) vertės prabangų 1954 metų „Jaguar XK“ kabrioletą.

Tačiau poros laimę lemia ne pinigai ir dovanos – tai savo pavyzdžiu patvirtino S.Cowellas, praėjusių metų balandį nutraukęs sužadėtuves.

„Esu savanaudis, šiek tiek keistas, man reikia laiko sau pačiam“, – tuomet sakė milijonierius.

Teigiama, kad sužadėtinei nepavyko prisitaikyti prie pernelyg užsiėmusio S.Cowello gyvenimo būdo. Jai nepatiko ir pernelyg didelis mylimojo artimų draugių būrys, neišskiriant ir buvusių merginų.

Artimi Simono draugai pasakojo, kad kartą po laidos filmavimo į namus grįžusį sužadėtinį Mezhgan pasitiko keiksmais ir priekaištais jo senyvos motinos Julie akivaizdoje.

„Tai buvo taip siaubinga, kad man net susuko vidurius“, – vėliau prisipažino 88 metų Simono motina.

Tuomet televizijos žvaigždė ir suprato, kad tokie santykiai – be ateities. Kaip išsiskyrimo dovaną buvusiai mylimajai jis padovanojo 5 milijonų JAV dolerių (apie 13 milijonų litų) vertės namus Beverli Hilse.

Anksčiau tvirtinęs, kad nieku gyvu nenorėtų vaikų, pastaraisiais metais S.Cowellas pakeitė nuomonę.

Prieš metus viename interviu jis prisipažino bijantis likti be vaikų.

„Jaudinuosi dėl to. Jei vaikai gimtų jau būdami penkerių metų, būtų tiesiog šaunu, bet neįsivaizduoju, kaip susitvarkyčiau su kūdikiškais rūpesčiais“, – atviravo įžymybė.

Pusamžis vyras atskleidė, kad būtų laimingas turėdamas dukterį.

„Bėda ta, kad vaikams turi skirti visą dėmesį. Aš savo gyvenimą skyriau darbui ir dabar, kai man 52-eji, jau greičiausiai pražiopsojau savo progą“, – prieš metus kalbėjo S.Cowellas.

Jaunas lietuves išvadino klykiančiomis katėmis

Koks yra kandus S.Cowellas, 2009 metais savo kailiu patyrė lietuvės seserys Rosita ir Vaida (nuotr.). Jaunos merginos nuvyko į Londoną išbandyti laimės muzikiniame šou „The X Factor“, tačiau buvo nušvilptos ir išjuoktos. Atrankos sceną seserys paliko apsiašarojusios.

Publika ėmė švilpti, o komisija prapliupo kvatoti, vos „Dream Girls“ (išvertus į lietuvių k. – „Svajonių mergaitės“) pasivadinęs duetas užtraukė Robbie Williamso baladę „Angels“.

„Pradėkime nuo gerų naujienų: jūs jaunos ir patrauklios. Dabar blogoji žinia: iki šiol neturėjau supratimo, kaip Lietuvoje klykia smaugiamos katės. Bet dabar jau žinau“, – rėžė aštriais pareiškimais garsėjantis „The X Factor“ komisijos pirmininkas S.Cowellas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: STT tiria bandymą papirkti žalos ekspertą