„Victoria's Secret“ angelai nusimetė garsųjį apatinį trikotažą

Apsinuoginti nebijančios „Victoria's Secret“ merginos šį kartą sutiko pademonstruoti dar daugiau kūno. Miranda Ker, Candice Swanepoel, Alessandra Ambrosio, Doutzen Kroes, Jourdan Dunn ir Behati Prinsloo su Leonardo DiCaprio mylimąja Toni Garnn priešakyje – supermodelių septynetas kraują kaitino provokuojančioje fotografo Fabieno Barono fotosesijoje.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 30, 2013, 9:56 PM, atnaujinta Mar 1, 2018, 3:42 PM

Kaži ką apie tai pasakys L.DiCaprio? Vos praėjusiais metais „Victoria's Secret“ angelu tapusi 21-erių T.Garnn per fotosesiją grožybes prisidengė tik prabangia vardine rankine.

Orlando Bloomo mylimoji M.Kerr (30 m.) pasidabino perlais ir subtiliai nuogą kūną pridengiančiu kailiu. Pietų Afrikos modelis C.Swanepoel (24 m.) pasekė M.Kerr pėdomis – taip pat apsivilko prašmatnius kailius ir lyg netyčia pridengė intymią vietą krokodilo odos rankine.

Prieš kameras taip pat apsinuogino ir kiti angelai: B.Prinsloo (24 m.), olandų kilmės aktorė ir modelis D.Kroes (28 m.) ir britų modelis J.Dunn (23 m.).

Fotosesijos pavadinimas išties taiklus – „Dievaitės“ – ir, sprendžiant iš nuotraukų, nesunku suprasti, kodėl. „Interview Magazine“, kuriam buvo skirta ši fotosesija, ją apibūdina šitaip: „Nuogas kūnas, kailis ir perlai – svaiginanti, niekuomet nemirštanti kombinacija, kuri išlaisvina kunkuliuojantį merginų seksualumą.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.