A.Pugačiovos šeimos atostogos: prabangios vilos ir paparacų dėmesys

Rusijos primadona Ala Pugačiova, jos duktė Kristina Orbakaitė, buvęs

A.Pugačiova ir M.Galkinas.<br>AP nuotr.
A.Pugačiova ir M.Galkinas.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 3, 2013, 7:00 AM, atnaujinta Mar 1, 2018, 2:36 PM

Šių metų Jūrmalos festivalyje „Novaja volna“ Rusijos scenos žvaigždė A.Pugačiova, kuri buvo laikoma šio renginio mūza, nedalyvavo. Ji visą vasarą praleido dabartinio sutuoktinio M.Galkino pastatytoje prabangioje pilyje Pamaskvėje.

Dar prieš pora metų A.Pugačiova poilsiaudavo Majamyje (JAV), kur iš savo apartamentų gėrėjosi elitinio kurorto vaizdais. Bet kai nekilnojamojo turto magnatas, milijardierius Donaldas Trumpas pradėjo tiesiog po primadonos langais statyti dangoraižius, butą A.Pugačiovai teko parduoti.

Primadonos sutuoktiniui M.Galkinui teko užsiauginti ilgus plaukus ir išmokti jodinėti, nes šią vasarą jis praleido kino juostos „Karaliai viską gali“ filmavimo aikštelėse Rusijoje ir Ukrainoje.

Estrados karaliumi tituluojamas Filipas Kirkorovas poilsiavo Kretoje. Į poilsio vietą jis nuskrido asmeniniu lėktuvu. Sau, dviem savo atžaloms - pusantrų metų Alai Viktorijai ir metų Martinui, tetai ir dėdei F.Kirkorovas išnuomavo didžiulę vilą ant jūros kranto.

Tiesa, neaišku, ko estrados karalius norėjo labiau - pailsėti ar pasireklamuoti: kiekvieną žingsnį Kretoje jis fotografavo, o nuotraukas dėjo į internetą. Vienoje - jis su dukrele ir sūnumi lipa į lėktuvą, kitoje - mažyliai stato smėlio pilis paplūdimyje, o štai F.Kirkorovas su sūnumi ant mitais apgaubto Olimpo kalno. Šią nuotrauką atlikėjas įdėjo į socialinį tinklalapį „Twitter“ su tokiu komentaru: „Pratinkis prie šlovės, Martinai! Tau dar viskas ateityje!

Kretoje atostogavo ir Kristina Orbakaitė su sutuoktiniu Michailu ir dukterimi Klava. Šeimyninis vaikų darželis, apie kurį svajojo estrados karalius F.Kirkorovas, regis pagaliau atsidarė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.