Lietuvoje nusifilmavusį V.Jonesą erzina Angliją užplūdę emigrantai

Buvęs futbolininkas, kino aktorius Vinnie Jonesas pernai Vilniuje filmavosi režisieriaus Emilio Vėlyvio filme „Redirected“ ir šia viešnage liko patenkintas. Tačiau, atrodo, visai nesidžiaugia, kad nemažai lietuvių gyvena jo gimtojoje Didžiojoje Britanijoje – aktorius pareiškė, kad dėl emigrantų antplūdžio net išsikraustė į JAV. 48-erių įžymybė žada niekada negrįžti gyventi į Angliją.

V.Jonesas žada niekada negrįžti gyventi į Didžiąją Britaniją.<br>Kadras iš filmo.
V.Jonesas žada niekada negrįžti gyventi į Didžiąją Britaniją.<br>Kadras iš filmo.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 3, 2013, 5:45 PM, atnaujinta Mar 1, 2018, 2:18 PM

V.Jonesas kino pasaulyje labiausiai pagarsėjo prieš keliolika metų – vaidmeniu filme „Lok, stauk arba šauk“, tačiau iki šiol yra nuolat kviečiamas kine vaidinti „kietus vyrukus“.

Su žmona ir dviem vaikais jis gyvena Los Andžele. Duodamas interviu „The Radio Times“, aktorius pratrūko ir pareiškė, kad Anglija tapo neatpažįstama ir „baigėsi jos galiojimo laikas“.

„Tai ne ta šalis, kurioje aš augau. Dabar tai – Europos šalis. Jei kas užrištų akis, nuskraidintų į Hitrou oro uostą Londone ir ten paleistų, neturėtum žalio supratimo, kur esi“, – pareiškė Vinnie.

Jo nuomone, šalis įsileidžia per daug atvykėlių iš kitų šalių: „Turime susitvarkyti savo namuose prieš atverdami duris.“

Interviu, kuris Didžiojoje Britanijoje jau kelia skandalo bangas, Vinnie pareiškė, kad visai nepasiilgsta dabartinės Anglijos, o britiško maisto gali pavalgyti ir Los Andžele – užsisako jo į namus.

„Viską galima gauti, tik kainos kartais rauna stogą“, - sakė aktorius, pasigyręs, kad namie turi ir britiškos vištienos, ir bulvių traškučių, o Anglijos „Premier“ lygos futbolo varžybų per televizorių Los Andžele prisižiūri daugiau nei gimtinėje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.