Skyrybų karštinė neaplenkė ir garsių Holivudo porų

Aktoriai Catherina Zeta-Jones (43 m.) ir Michaelas Douglasas (68 m.) buvo laikomi viena tvirčiausių Holivudo porų. Kartu pragyvenę 13 metų jie pranešė nutarę pagyventi atskirai.

Catherina Zeta-Jones ir Michaelas Douglasas
Catherina Zeta-Jones ir Michaelas Douglasas
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 4, 2013, 2:44 PM, atnaujinta Mar 1, 2018, 1:49 PM

„Catherine kovoja, kad išsaugotų santuoką, tačiau Michaelas jau apsisprendė. Juodu jau keturis mėnesius nesirodo viešumoje kartu”, – teigė artimas porai šaltinis.

Pora išgyveno sunkumų, kurie, regis, turėjo jų ryšį tik sutvirtinti. 2011 metais C.Zeta-Jones prisipažino serganti bipoliniu afektiniu sindromu – maniakine depresija. Sutrikimas pasireiškia nuotaikų kaita, kai euforiją gali pakeisti sunkios depresijos laikotarpiai.

Sveikatos problemų turėjo ir jos vyras – 2010 metais jam buvo diagnozuotas ketvirtos stadijos gerklės vėžys, bet ligą jam pavyko nugalėti.

Aktoriai augina sūnų Dylaną (13 m.) ir dukrą Carys (10 m.). M.Douglasas iš pirmosios santuokos su Diandra Luker turi sūnų Cameroną (34 m.).

* * *

Tiksli gražuolės Monicos Bellucci (48 m.) ir Vincent’o Casselio (46 m.) skyrybų priežastis dar nežinoma.

Kalbama, kad prieš porą savaičių Monica susikrovė daiktus ir su abiem dukromis Deva (11 m.) bei Leonie (3 m.) paliko namus Rio de Žaneire.

Prancūzų kilmės aktorius V.Casselis liko gyventi Rio de Žaneire, kur pastarosiomis dienomis ne kartą buvo pastebėtas besilankantis baruose.

Sutuoktiniai nemažai laiko praleisdavo atskirai: Monica – Romoje, Vincent’as – Paryžiuje. Jie tai net laikė privalumu, džiaugėsi gerais santykiais. Sužavėti Brazilijos, persikėlė į ją prieš metus.

Pastaruoju metu pora labai kivirčijosi net viešumoje.

* * *

Byra ir Clinto Eastwoodo (83 m.) santuoka. 35 metais jaunesnė buvusi televizijos reporterė Dina Eastwood nusprendė užbraukti kartu su juo pragyventus 17 metų.

Kalbos, kad vesterno žvaigždės ir televizijos žurnalistės santuoka byra, pasklido pavasarį – mat vyras viename filmų festivalyje pasirodė be žiedo.

Kartą jie net susipyko vienoje šventėje visiems matant.

Kino pasaulio žvaigždės sutuoktinė teigė, kad su vyru išliko artima, tačiau jau daugiau nei metus juodu gyvena atskirai.

Su Dina C.Eastwoodas susipažino 1993-iaisiais, kai ši žurnalistė ėmė iš jo interviu.

Dina yra antroji legendinio aktoriaus ir režisieriaus žmona, juodu turi 16-metę dukrą Morgan.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.