N.Watts sužibėjo laukiamiausio filmo apie ledi Dianą premjeroje

Ketvirtadienį Londone įvyko filmo apie Velso princesę Dianą pasaulinė premjera. Nors pagrindinio vaidmens atlikėja Naomi Watts (44 m.) dar visai neseniai pradėjo teisintis dėl vaidmens prieštaringai vertinamoje juostoje, raudonuoju kilimu ji žengė išdidžiai iškėlusi galvą.

Filmo "Diana" premjeros svečiai.<br>„Reuters“ ir AP nuotr.
Filmo "Diana" premjeros svečiai.<br>„Reuters“ ir AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 6, 2013, 11:55 AM, atnaujinta Mar 1, 2018, 12:58 PM

Per vieną laukiamiausių šių metų premjerų aktorė pasipuošė ilga balta suknele su skeltuku. Prie jos N.Watts priderino prabangius žėrinčius auskarus, juodus aukštakulnius „Louboutin“ batelius ir juodą delninukę. Užsienio žiniasklaida jau pastebėjo, kad 1996 metais ledi Diana buvo pasipuošusi panašia suknele. Tiesa, ji buvo dekoruota nėriniais, o parinkti aksesuarai buvo balti.

Biografinė drama „Diana“ pasakoja apie princesės meilės ryšius su Londone dirbančiu pakistaniečiu chirurgu Hasnatu Khanu, kurį, pasak daugelio princesės draugų, ji vadino „ponu Nuostabiuoju“.

Filme, sukurtame pagal Kate Snell 2001 metų knygą „Diana. Paskutinė jos meilė“, pasakojama, kad su Dodi Fayedu princesė pradėjo susitikinėti tik norėdama sukelti Khanui pavydą.

Diana ir D.Fayedas žuvo 1997 metais, kai fotografų persekiojamas jų automobilis „Mercedes“ rėžėsi į betoninę sieną viename Paryžiaus tunelių.

Oficialiai britų karališkoji šeima šį filmą ignoruoja, nors jo prodiuseris Robertas Bernsteinas tvirtina, kad ji prisidėjo prie filmo kūrimo, leisdama filmuoti Kensingtono soduose, kur Diana mėgdavo bėgioti.

Kai kurie kritikai pastebi, kad N.Watts iš išvaizdos mažai panaši į Dianą, todėl filmuojantis neva buvo priklijuota dirbtinė nosis

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.