Lady Gaga atviravo apie striptizo šokėjos praeitį ir potraukį lesbietėms

Trečiadienį Andy Coheno pokalbių laidoje „Watch What Happens Live“ Lady Gaga, pasipuošusi undinėlės kostiumu ir aukštakulniais-žudikais, atvirai prabilo apie intymią patirtį su moterimis, teigdama, kad lesbietės yra gerokai drąsesnės negu daugelis vyrų.

Lady Gaga atvirai prabilo apie intymią patirtį su moterimis, teigdama, kad lesbietės yra gerokai drąsesnės negu daugelis vyrų.<br>„Reuters“ nuotr.
Lady Gaga atvirai prabilo apie intymią patirtį su moterimis, teigdama, kad lesbietės yra gerokai drąsesnės negu daugelis vyrų.<br>„Reuters“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 13, 2013, 3:54 PM, atnaujinta Feb 22, 2018, 5:50 AM

„Man patinka merginos ir esu tą sakiusi anksčiau. Žinau, kad žmonės galvoja, jog tokius dalykus atskleidžiu norėdama tik dar labiau šokiruoti. Tačiau tiesa ta, kad moterys man patinka ne ką mažiau, nei vyrai. Man patinka jų pasitikėjimas savimi ir ryžtas, kai reikalas pasisuka flirto link. Lesbietės tikrai daug drąsesnės nei daugelis tradicinės orientacijos vyrų“, – teigė Lady Gaga.

JAV atlikėja taip pat noriai atviravo ir apie savo, kaip striptizo šokėjos, patirtį. A.Cohenui ji prisipažino, kad šokdama striptizą užsidirbdavo daugiau, nei dirbdama padavėjos darbą.

„Aš niekada nerodžiau per daug kūno, juk buvau burleskos šokėja. Mano šeimoje visi – europiečiai. Niekuomet nesijaučiau daranti kažką nepadoraus ar labai gėdingo, nors mano tėvas manė priešingai“, – teigė skandalingoji atlikėja.

Laidos metu Lady Gaga nusprendė apginti jaunąją kolegę Miley Cyrus, skandalingai pagarsėjusią dėl savo vulgaraus įvaizdžio ir nesutramdomo elgesio. „The Applause“ hito atlikėja rėžė: „Manau, kad visiems reikėtų palikti Miley ramybėje. Juk tai – popmuzikos sritis, kiekvienas atlikėjas čia save išreiškia vis kitaip, ir jeigu jums tai nepatinka – tiesiog perjunkite kitą kanalą.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.