Į Lietuvą atvyksta komedijos garsenybė iš JAV P.Francisco

„Raw Comedy Baltics“ – tarptautinė organizacija, kuri siekia išplėtoti ir išpopuliarinti „stand up“ komediją kaip kultūros formą. Spalį ji žiūrovus pakvies į garsaus „stand up“ komiko iš JAV Pablo Francisco pasirodymus trijose Baltijos šalyse - vienas jų įvyks ir Vilniuje.

P.Francisco juokai populiarūs visame pasaulyje - nuo JAV iki Australijos.
P.Francisco juokai populiarūs visame pasaulyje - nuo JAV iki Australijos.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 19, 2013, 7:16 PM, atnaujinta Feb 22, 2018, 12:39 AM

P.Francisco pasirodymai vyks: spalio 17 d. Taline, spalio 20d. Rygoje ir spalio 22d. Vilniuje, Kongresų rūmuose.

“Prieš dvejus metus aš išvardijau tris „stand-up“ atlikėjus, kurie sulauktų neabejotino anšlago mūsų regione – Dylaną Moraną, Eddie Izzardą ir P.Francisco. Išties malonu pasakyti, kad svarbiausias iš trijų šį rudenį pagaliau bus čia,” - sako „Raw Comedy Baltics“ vadovas Enaras Essensonas.   Pablo – vienas populiariausių po pasaulį keliaujančių komikų. Neįtikėtini jo sugebėjimai persikūnyti į kino ir muzikos žvaigždes, draugus, šeimos narius bei įvairių tautų atstovus suteikia šou visuotinį žavesį. Publika vos spėja atgauti kvapą nuo jo nuostabių, be pertraukų besiliejančių pokštų. Šou tempas neabejotinai yra varomoji jo sėkmės dalis.

Pablo šou – tai  linksminantis ir neįprastas pasirodymas, kuris kvatotis verčia, pabrėždamas juokingiausius absurdo elementus popkultūros apsėstame ir logikos stokojančiame pasaulyje.

Tai, kad Pablo humoras aktualus visame pasaulyje, kuo puikiausiai įrodo trys neseniai vykę turai po Australiją ir Skandinaviją, tarp jų ir trečiasis turas po Švediją, kurio metu jis aplankė 16 miestų. Jo sukurtos dvi „ComedyCentral“ laidos “TheyPut It OutThere” ir “Ouch!” iki šiol yra vienos dažniausiai pageidaujamų kanalo archyvuose.  

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.