J.Seymour 62-ojo gimtadienio proga surengė pikantišką fotosesiją

Aktorė Jane Seymour, kuriai 62 metai, išsirengusi iki bikinio surengė

Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

Sep 23, 2013, 8:11 PM, atnaujinta Feb 21, 2018, 9:29 PM

Buvusi Džeimso Bondo mergina pozavo apsirengusi dailiu turkio spalvos dviejų dalių maudymosi kostiumu paplūdimyje prie savo namų Malibu, Kalifornijoje. Ją įamžino jos sūnus fotografas Seanas Flynnas.

J.Seymour aprangą parūpino jos bičiulė dizainerė Cheri Ingle - „juokais“ jos 62-ojo gimtadienio proga padovanojusi bikinį, ir aktorė akimirksniu nusprendė juo pasipuošti improvizuotoje saulėlydžio fotosesijoje.

Filmo „Gyvenk ir leisk numirti“ ( Live and Let Die) žvaigždė britų žurnalui „Hello!“ pasakojo: „Kai Cheri įteikė savo dovaną, aš pasakiau: „Tu turbūt juokauji!“ Paskutinį kartą bikinį vilkėjau 20-ies, todėl pamaniau, kad tai tikras pokštas... Taip pat juokaudami mes sutarėme: ką gi, eime į paplūdimį. Nebuvo nei šukuosenų, nei makiažo, nei retušavimo. Tiesiog sūnaus dovana motinai ir draugės draugei.“

Pirmą kartą tokias savo nuotraukas išvydusią aktorę nustebino jos gerai ištreniruotas kūnas.

„O Dieve, pilatesas ir girotonika davė savo! Aš nesu pamišusi dėl treniruočių. Aš valgau, geriu ir linksminuosi. Bet taip pat skiriu dėmesio savo sveikatai“, – sakė aktorė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.