C.Eastwoodo sūnus populiarumą pelno ne aktoriniais gebėjimais, o kūno grožiu

Aktoriaus Clinto Eastwoodo sūnus Scottas Eastwoodas tikisi, kad vieną dieną jo aktoriniai gebėjimai bus įvertinti ne ką prasčiau, nei žymiojo tėvelio. Tačiau kol kas S.Eastwoodo gerbėjų skaičių didina ne nepamirštami vaidmenys filmuose, o išraiškingi raumenys ir atletiškas kūnas.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 27, 2013, 6:51 PM, atnaujinta Feb 21, 2018, 5:29 PM

27–erių gražuolis savo „Instagram“ paskyrą papildė dar keletu dėmesio vertų nuotraukų, kuriose jis – be marškinėlių. Pastangos pasiteisino – pastaruoju metu aktoriaus pavardė vis dažniau mirga spaudoje ir visi nuopelnai tenka pavydėtinam kūno sudėjimui.

O rodyti iš tiesų yra ką – Scottas ne tik nuolat treniruojasi, kad palaikytų tinkamą kūno formą, tačiau taip pat užsiima boksu, japonų kovos menu džiudžitsu ir, kadangi užaugo Havajuose, neatsisako plaukioti banglente.

Kaip lrytas.lt rašė anksčiau, S. Eastwoodas yra prisipažinęs, kad aktoriaus profesiją pasirinko dar būdamas vaikas, žiūrėdamas į vaidinantį savo tėvą.

„Kai nebūdavau mokykloje, būdavau jo filmavimo aikštelėje. Turėjau užsidirbti išlaikymui ir tai buvo gerai. Gavau neblogą išsilavinimą. Niekas nenori būti tiesiog „sūnus“, nori būti filmavimo komandos narys“, – pasakojo jis Čikagos laikraščiui „Sun–Times“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.