M.Douglasas ir C.Zeta-Jones santuokai suteiks dar vieną galimybę

Užsienio žiniasklaidoje pasklido gandai, kad vos prieš mėnesį apie skyrybas paskelbę Michaelas Douglasas ir Catherine Zeta-Jones savo santuokai nusprendė suteikti dar vieną galimybę. 69-erių M.Douglasas su žmona nuo šiol ir vėl gyvens poros apartamentuose Niujorke.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 1, 2013, 11:16 AM, atnaujinta Feb 21, 2018, 3:16 PM

Anot šaltinių, mintis apie susitaikymą pakurstė pats M.Douglasas. Ironiška, kadangi dar rugsėjo mėnesį vyras tvirtino esąs apsisprendęs dėl skyrybų, o štai C.Zeta-Jones tuo metu kovojo dėl jųdviejų meilės.

„Jie stengiasi išgelbėti byrančią santuoka ir tai – puikios naujienos! Catherine jaučiasi lyg devintame danguje“, – portalui „Daily Mail“ teigė šaltiniai.

Kaip lrytas.lt rašė anksčiau, Catherine ir Michaelas susipažino 1998 metais kino festivalyje Prancūzijoje, o paskutinę 1999 metų dieną pora susižadėjo. 2000 metų lapkričio 18 dieną Niujorke aktoriai prisiekė amžiną meilę. Tuo metu pora jau augino sūnų Dylaną. 2003 metų balandžio 20 dieną gimė jųdviejų dukra Carys.

M.Douglasas iš pirmosios santuokos su Diandra Luker turi sūnų Cameroną (34 m.).

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.