Aktorė J.Moore gavo žvaigždę Holivudo „Šlovės alėjoje“

Amerikiečių aktorė Julianne Moore ketvirtadienį gavo 2 507-ąją žvaigždę Holivudo „Šlovės alėjoje“, kur surengtoje ceremonijoje dalyvavo kolegos iš jos karjeros filmų.

Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

Oct 4, 2013, 11:08 AM, atnaujinta Feb 21, 2018, 12:22 PM

J.Moore, kuri vilkėjo geltoną suknelę ir avėjo baltus aukštakulnius, atidengė savo žvaigždę priešais Holivudo istorinį teatrą „Pantages“, savaitė prieš tai, kai turi pasirodyti jos naujausias filmas „Kerė“ (angl. „Carrie“) - klasika tapusios 1976 metų siaubo juostos perdirbinys.

„Kai augau, man nė karto nebuvo atėję į galvą, kad įmanoma būti aktoriumi ir iš to pragyventi“, - sakė 52 metų J.Moore.

„Tačiau padariau tai, nes mano mėgstamiausias užsiėmimas buvo skaityti, man tai buvo būdas įsivaizduoti, kad aš esu toje knygoje, ir man tai labai patiko“, - sakė aktorė.

Pagerbti jos į ceremoniją susirinko nemažai kolegų, su kuriais ji dirbo per savo karjerą, tarp jų - televizijos HBO filmo „Žaidimo keitimas“ („Game Change“) režisierius Jay Roachas.

J.Moore tame 2012 metų filme įkūnijo kandidatę į JAV viceprezidentus Sarah Palin ir už tą darbą gavo geriausios televizijos filmų aktorės „Emmy“.

Pasak J.Roacho, dirbdami su J.Moore visi turi suktis sparčiau.

„Visi turi dirbti daug sunkiau. Ir ji nestumia žmonių, nebando visko kontroliuoti. Ji tiesiog bendradarbiaujanti, kantri ir kilni, - sakė režisierius. - Vienintelis neigiamas darbo su Julianne Moore aspektas yra tai, kad tampi priklausomas nuo darbo su Julianne Moore“.

Aktorius ir režisierius Josephas Gordonas-Levittas, kuris su J.Moore vaidina savo režisuotame „Donžuane“ (angl. „Don Jon“), taip pat pagerbė kolegę.

„Vaidindama ji neapsimetinėja. Ji jaučia tai, ką jaučia veikėjas. Tai labai sunku padaryti“, - sakė J.Gordonas-Levittas.

Ceremonijoje taip pat dalyvavo „Valandų“ (angl. „The Hours“) žvaigždės vyras Bartas Freundlichas ir jųdviejų vaikai, 15-metis Calas ir 11-metė Liv.

Keturis kartus „Oskarams“ nominuota J.Moore suvaidino beveik 60-yje filmų, tarp kurių yra „Pašėlusios naktys“ (angl. „Boogie Nights“), „Didysis Lebovskis“ (angl. „The Big Lebowski“), „Magnolija“ (angl. „Magnolia“), „Hanibalas“ (angl. „Hannibal“), „Žmogaus sūnus“ (angl. „Son of Man“) ir „Kvaila, beprotiška meilė“ (angl. „Crazy, Stupid, Love“).

Per ceremoniją daug dėmesio teko ir Chloe Grace Moretz, kuri Stepheno Kingo „Kerėje“ vaidina J.Moore veikėjos dukrą, nes anksčiau šią savaitę ji atskleidė, kad jos motina grumiasi su vėžiu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.