Geriausia nužudyto reperio T.Shakuro draugė J.Pinkett-Smith: „Ilgiuosi jo“

Prieš Willą Smithą Jados Pinkett-Smith gyvenime buvo dar vienas labai svarbus repo atlikėjas. 42-ejų aktorė savo „Instagram“ paskyroje paviešino nuotraukas su geriausiu tuomečiu draugu Tupacu Shakuru. Dabar šios nuotraukos – tik brangios draugystės prisiminimas.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-10-05 22:16, atnaujinta 2018-02-21 10:57

Daugiau nei prieš 30 metų Baltimorės meno mokykloje susitikę jaunuoliai tapo neišskiriamais draugais. Sunku patikėti, kad dainomis apie ginklus ir smurtą garsėjęs Tupacas kadaise dalyvavo teatro, poezijos, džiazo ir netgi baleto pamokose.

Artima Jados ir Tupaco draugystė tęsėsi iki pat tragiškos reperio žūties 1996 metais, kai nuo šautinių žaizdų užgeso legendinio, tuo metu 3 dešimtį įpusėjusio reperio gyvybė. Vieno garsiausių JAV repo ir hiphopo atlikėjų mirties aplinkybes vis dar gaubia paslaptis.

„Jis buvo geriausias draugas, lyg brolis man. Tokia draugystė, kokią turėjome mes, pasitaiko tik kartą gyvenime“, – ne kartą yra sakiusi J.Pinkett-Smith. O ir pats T.Shakuras kadaise yra minėjęs, kad Jada – jo širdis ir ji visuomet liks geriausia jo drauge.

Praėjusiais metais per Tupaco gimimo dieną Jada paviešino savo ir velionio reperio nuotrauką, kurioje Tupacas stipriai apkabinęs Jadą, prispaudęs lūpas prie jos skruosto. Prie nuotraukos J.Pinkett-Smith paliko prierašą: „Ilgiuosi jo.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.