Paaiškėjo M.Galkino ir A.Pugačiovos dvynukų vardai

Rusijos primadona Ala Pugačiova (64 m.) ir komikas Maksimas Galkinas (37 m.) pasekė užsienio žvaigždžių pavyzdžiu ir, pasinaudoję medicinos mokslo laimėjimais, augins naujagimius.

Maksimas Galkinas ir Ala Pugačiova susilaukė dvynukų.<br>AP nuotr.
Maksimas Galkinas ir Ala Pugačiova susilaukė dvynukų.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 7, 2013, 5:17 PM, atnaujinta Feb 21, 2018, 9:48 AM

Surogatinė motina, kurios tapatybė neatskleidžiama, garsenybių porai padovanojo sūnų ir dukrą. Kol kas Rusijos žurnalistai neišsiaiškino, kada tiksliai naujagimiai išvydo pasaulį.

Rusų naujienų portalas kp.ru praneša, kad tėvai vardus dvynukams buvo sugalvoję iš anksto. Dukrytei Ala ir Maksimas suteikė Jelizavetos vardą, o berniukui - Gario. Anot poros draugų, jie išrinko tokius vardus savo vaikams, nes jie puikiai dera prie tėvavardžio ir pavardės.

Ištaigingoje M.Galkino pilyje vaikų kambarys buvo įrengtas vos pastačius pilį. Štai praėjusią savaitę šiame kambaryje atsirado dvi mažos lovytės.

Daugiau negu 12 metų nesiskiriantys Ala ir Maksimas svajonę turėti bendrų vaikų puoselėjo seniai. O apie tai, kad išsirinko surogatinę motiną, jie pasakė tik artimiausiems žmonėms: A.Pugačiovos dukrai Kristinai Orbakaitei, draugei Alinai Redel ir M.Galkino broliui Dmitrijui.

M.Galkinas vaikų neturi, o A.Pugačiova iki tol turėjo tik vienintelę dukrą Kristiną, kurios susilaukė per pirmąją santuoką su Mykolu Orbaku.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.