J.Bieberis pademonstravo įspūdingus raumenis

Panašu, kad Justinas Bieberis uoliai pluša sporto salėje norėdamas savo liekną ir smulkų kūną paversti vyriškesniu ir raumeningesniu. Žvelgiant į nuotrauką tampa aišku – paauglių dievuko pastangos tikrai nėra bevaisės.

19-metis su pasididžiavimu demonstravo įspūdingus rankų raumenis ir puikiai ištreniruotą pilvo presą.<br>"Instagram" nuotr.
19-metis su pasididžiavimu demonstravo įspūdingus rankų raumenis ir puikiai ištreniruotą pilvo presą.<br>"Instagram" nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 10, 2013, 11:24 PM, atnaujinta Feb 21, 2018, 6:45 AM

Norėdamas pademonstruoti intensyvių treniruočių rezultatus, J.Bieberis savo „Instagram“ paskyros gerbėjus nudžiugino naujausia savo nuotrauka, kurioje jis pozuoja be marškinėlių. Šalia Justino – asmeninis jo treneris, padėjęs pasiekti išties stulbinančių rezultatų.

19-metis su pasididžiavimu demonstravo įspūdingus rankų raumenis ir puikiai ištreniruotą pilvo presą. Nuotrauką išvydę gerbėjai suskubo pagirti jaunąjį atlikėją.

Anksčiau J.Bieberis yra minėjęs: „Daug laiko praleidžiu sporto salėje norėdamas tapti masyvesnis ir atrodyti seksualesnis damoms.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.