K.Minogue savo kančias scenoje aprašė knygoje

Iš pirmo žvilgsnio ištaigingų koncertų metu garsioji dainininkė Kylie Minogue atrodo spindinti iš laimės moteris, tačiau toli gražu taip nėra. Už viską nustelbiančios šypsenos, atlikėja slepia kančią dėl itin nepatogių teatrališkų kostiumų, kuriuos turi dėvėti. K.Minogue visuomet stebina dėl akį rėžiančių apdarų, kuriuos dainininkės pompastiškiems šou siuva tokie mados namai kaip „Jean Paul Gaultier” ir „Dolce&Gabbana”.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 10, 2013, 2:53 PM, atnaujinta Feb 21, 2018, 7:08 AM

„Kostiumai atrodo pasakiškai ir, žinoma, pasirodymų metu atlieka savo funkciją. Tačiau juos dėvėdama, reikia pripažinti, labai pavargstu, jaučiu sunkumą, nepatogumą. Suprantu, kad jie tokie turi būti, bet kuomet juos dėviu – sunku kvėpuoti, vaikščioti po sceną, ir žinoma, tuo pačiu metu turiu dar ir nepriekaištingai pasirodyti“, - teigia K.Minogue.

Nesenai 45-erių atlikėja išleido knygą, pavadintą „Kylie mada“, kurioje aprašoma visa 25 metų scenoje patirtis bei scenos drabužiai. Dainininkė aiškina, kad ekstravagantiški kostiumai būtini norint sukurti teatrališką atmosferą.

„Nemanau, kad kuris nors atėjęs į koncertą norėtų mane pamatyti vilkinčią tai, kuo vilkiu eidama į miestą. Scenoje rūbai privalo būti ištaigingi, kupini fantazijos. Koncertų metu dievinu tokius apdarus, tačiau reikia prisipažinti, kad taip pat dievinu tą jausmą, kuomet juos nusivelku“,- pasakoja moteris.

Tad kokia apranga visą pasaulį pakerėjusiai dainininkei teikia didžiausią malonumą? „Dabar dėviu beisbolo kepuraitę. Dar niekada taip puikiai nesijaučiau vilkėdama sportinę aprangą. Tiesiog dievinu ją! Ji tokia patogi”, - teigia dainininkė.

Atlikėjos autorinė knyga „Kylie mada“ knygynų lentynose turėtų pasirodyti lapkričio 19 d.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.