Pasaulinio garso komikas P.Francisco paskelbė, kas ji apšildys Lietuvoje

Jau spalio 22-ąją Lietuvoje viešės amerikiečių humoristas Pablo Francisco, kurio populiarumą geriausiai parodo skaičiai: beprotiškai juokinga medžiaga iš jo pasirodymų „YouTube“ perkopė 11 milijonų peržiūrų. Bet kokias internetines sensacijas iš kelio šluojantis komikas pranešė, koks dėmesio vertas kolega apšildys jo pasirodymą Vilniuje.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 11, 2013, 4:24 PM, atnaujinta Feb 21, 2018, 6:16 AM

Viena talentingiausių asmenybių komedijos žanre – P.Francisco šio mėnesio pabaigoje rengia unikalų pasirodymą Vilniaus Kongresų rūmuose. Iš „Comedy Central“ laidų „They Put It Out There“, „Bits and Pieces“ ir „Ouch!“ žinomas komikas taip pat yra sužibėjęs Jay Leno ar Jimmy Fallon naktiniuose šou, pripažinimą pelnė ir humoro seriale „Mad TV“.

Pablo stand-up’ai – tai lyg valandą trunkantis juoko priepuolis. Jis priverčia kvatotis, pabrėždamas juokingiausius absurdo elementus popkultūros apsėstame pasaulyje. Tai, kad Pablo Francisco humoras „veikia“ visame pasaulyje, kuo puikiausiai įrodo sausakimšos salės tiek Melburne, tiek Amsterdame, tiek Londone. O per pastarąjį turą Švedijoje jis sulaukė net 26 tūkstančių žiūrovų.

Tarptautinę auditoriją paperka neįtikėtini P.Francisco sugebėjimai fiziškai persikūnyti į kino ir muzikos žvaigždes, įvairių tautų atstovus. „Tai ir yra tas „kabliukas“, patraukiantis gerbėjus visame pasaulyje. Publika vos spėja atgauti kvapą nuo be pertraukų besiliejančių Pablo pokštų – tempas neabejotinai yra varomoji jo sėkmės dalis”, - sako komiko šou organizatoriai „Row Comedy Baltics“.

Šį rudenį P.Francisco išsirengė į dar vieną kelionę po pasaulį, kurios metu aplanko ir išsiilgusius gerbėjus Australijoje, ir Europoje. Taip pat pirmą kartą jis pasirodys Baltijos šalių publikai. Kartu su juo Lietuvos sostinėje pasirodys naujoji humoro pasaulio žvaigždė Sean Savoy, jau spėjęs pavergti publiką Europoje, Jungtinėse Valstijose ir net Japonijoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.