A.Pugačiova rusų oligarchui padainavo už 1,7 mln. litų

Rusų estrados primadona Ala Pugačiova dalyvavo žinomo verslininko, rusų ikonų kolekcionieriaus ir rėmėjo Michailo Abramovo 50-ties metų jubiliejaus renginyje. „Life News“ žinioje - ekskliuzyvinis videoklipas su primadonos pasirodymu.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 14, 2013, 1:43 PM, atnaujinta Feb 21, 2018, 4:48 AM

Vaizdo medžiagoje matyti, kad dainininkė tiesiog švyti iš laimės. Ji atrodo pajaunėjusi, lengvai bendrauja su svečiais ir puikiai jaučiasi. Tą vakarą A.Pugačiova atliko ankstesnių metų savo hitus, labiausiai žinomus klausytojams.

Turtuolio jubiliejus buvo švenčiamas viešbučio „Lotte“, netoli Naujojo Arbato, pobūvių salėje. Jubiliatui taip pat dainavo ir Nikolajus Baskovas, Stasas Michailovas bei Valerijus Meladzė.

Portalo „Life News“ duomenimis, už pasirodymą primadonai buvo sumokėtas neįtikėtinas honoraras - 500 tūkst. eurų (1,7 mln. litų). Tuo tarpu „Rusijos auksiniam balsui“ N. Baskovui buvo sumokėta 120 tūkst. eurų, o Stasui Michailovui dar mažiau - 70 tūkst.  

Tiesa, nežinoma, koks honoraras atiteko Valerijui Meladzei, tačiau tą vakarą jis atrodė be galo malonus.

„Iš pradžių man reikėjo prasidainuoti, tačiau tą vakarą jubiliato ir jo mamos pageidavimai man buvo įstatymas, kaip, beje, ir kitų svečių pageidavimai. Aš jūsų paslaugoms“, - pasveikino jubiliato artimuosius ir draugus žinomas dainininkas.

Ikonų kolekcionieriaus iškilmės artėjo į pabaigą apie antrą valandą nakties. Tuo metu Ala Borisovna jau seniai buvo greta savo mažylių.

M.Abramovas užima gana kuklias pareigas: jis - Maskvos draudimo kompanijos generalinio direktoriaus pavaduotojas. 2003 metais pradėjo kolekcionuoti ir tyrinėti senovės ikonas. 2006 metais gegužės 26 dieną M.Abramovas atidarė Maskvoje privatų rusų ikonų muziejų ir įkūrė to paties pavadinimo labdaros fondą.

Dabar rusų ikonų muziejus – vienas iš didžiausių privačių kolekcijų: jame saugoma daugiau kaip 4000 vienetų eksponatų.

Parengė Sniegė Pylipienė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.