Serialų žvaigždei G.Eckeriui patinka demonstruoti gundymo meną

Jei esate užkietėjęs melodramų gerbėjas, greičiausiai nė nemirktelėjęs išvardysite televizijos serialus, kuriuose vaidino garsus brazilų aktorius Guy Eckeris (54 m.). „Salomėja”, „Širdies balsas”, „Eva Luna” – tai tik dalis jų.

Daugiau nuotraukų (1)

Monika Svėrytė

Oct 20, 2013, 4:56 PM, atnaujinta Feb 21, 2018, 12:18 AM

Moterų numylėtiniu vadinamas aktorius grįžta į televizijos ekranus – antradienį TV3 eteryje pradedam rodyti melodrama „Rosarija”, rašo „Lietuvos ryto" priedas „TV antena".

Stropi teisės studentė Rosarija (Itahisa Machado) ir garsus advokatas Alechandras (G.Eckeris) susitinka konferencijoje ir iš karto įsimyli vienas kitą. Įsimylėjėliai nė nenutuokia, kad jų gyvenimai seniai susiję. Paaiškėja, kad Alechandrą kadaise mylėjo Rosarijos motina (Lorena Rojas).

„Imantis naujo vaidmens visuomet tenka susidurti su nežinomybe. Naujas darbas, nauji žmonės – įtampos nemažai. Nepaisant to, ši įtampa – smagi ir jaudinama”, – likus kelioms dienoms iki „Rosarijos” premjeros „TV antenai” pasakojo G.Eckeris.

– Kaip nusprendėte tapti aktoriumi? – paklausiau mini serialų žvaižgdės.

– Dar mokydamasis pradinėse klasėse aktyviai dalyvaudavau mokykloje organizuojamuose talentų konkursuose, grojau gitara, dainavau. Taip pat mėgau vaidinti.

Iš pradžių aktorystė buvo tarsi žaidimas. Vėliau ji tapo pragyvenimo šaltiniu – išvykau mokytis į Los Andželą, kur įgijau aktoriaus profesiją.

– Tėvai paprastai svajoja, kad jų vaikai pasirinktų kokią nors žemišką ir gerai mokamą specialybę – taptų inžinieriais, medikais, bankininkais. Iš aktorystės duonai uždirbti nėra lengva. Kaip į tokį jūsų pasirinkimą reagavo artimieji?

– Kai pradėjau aktoriaus karjerą, mano mama jau buvo mirusi. Tėtis per daug neapsidžiaugė. Manau, jis net kiek nusivylė tokiu mano sprendimu.

Norėdamas gauti gerą darbą kelerius metus blaškiausi ir kovojau dėl geresnės vietos po saule. Tėčiui atrodė, kad einu ne tuo keliu ir kad iš aktorystės man – jokios naudos.

Broliai ir sesuo šiek tiek nerimavo dėl tokio mano sprendimo, tačiau šia tema kalbėdavomės mažai.

– Kodėl pasirinkote telenovelės žanrą?

– Aktoriaus meistriškumą studijavau Los Andžele, mokiausi anglų kalbos, siejau ateitį su anglakalbių rinka. Kadangi įsidarbinti nesisekė, po kelerių metų nusprendžiau imtis vaidmenų ispanų kalba.

Nors ši kalba man nesvetima, praėjo keleri metai, kol išmokau ja vaidinti. Teko susidurti su kultūriniais skirtumais. Vėliau vaidinau reklamose ispanų kalba. Taip pamažu priėjau prie telenovelės žanro.

– Karjeros pradžioje nusifilmavote reklamoje, kurioje teko žongliruoti kiaušiniais. Papasakokite apie tai plačiau.

– Kūrėme reklamos klipą Kalifornijos kiaušiniams. Eteryje pasirodyti turėjau labai trumpai, tačiau filmavimo aikštelėje spontaniškai kilo mintis – kodėl nepabandyti žongliruoti kiaušiniais? Idėja patiko reklamos kūrėjams ir jie pasiūlė tai nufilmuoti.

Prisipažinsiu, neturėjau jokios patirties ir net neįsivaizdavau, kaip tai daryti. (Juokiasi.) Teko treniruotis ne vieną naktį, kad tapčiau bent šiek tiek panašus į profesionalų žonglierių. Galiausiai kažkas pavyko.

– Žaismingus triukus iškeitėte į moterų viliojimo gudrybes – serialuose neretai vaidinate geidžiamą donžuaną.

– Man patinka vaidmenys, kai galiu užkariauti moteris, pademonstruoti gundymo meno subtilybes.

– Ar realiame gyvenime taip pat esate donžuanas?

– Galbūt. Tačiau šito reikėtų klausti mano žmonos. (Juokiasi.)

– Perkopėte pusę amžiaus, tačiau atrodote ne prasčiau nei daugelis trisdešimtmečių. Turbūt itin rūpinatės savo išvaizda?

– Nepasakyčiau, kad darau ką nors ypatinga. Esu patenkintas tuo, ką davė gamta. Be abejo, stengiuosi prisižiūrėti, nemažai sportuoju.

Tikiu, kad geras aktorius savo šlovės akimirkas išgyventi gali ne tik pačioje jaunystėje. Norėčiau gauti vaidmenis pagal amžių – tuomet nereikėtų dirbtinai stengtis nuolat atrodyti jaunam.

– Kaip galėtumėte apibūdinti sąvokas „patrauklus vyras” ir „graži moteris”?

– Kaip ir daugelis, žaviuosi išvaizdžiais žmonėmis, tačiau esu įsitikinęs, kad išorė nieko nereiškia. Tikrasis grožis – vidinis. Neretai gražūs žmonės būna paviršutiniški. Ilgiau bendraujant tai ima erzinti. Kai užsimezga artimesnis santykis, išorė tampa nebe tokia svarbi.

– Koks mėgstamiausias jūsų vaidmuo?

– Dėl daugelio priežasčių – personažas, kurį sukūriau pirmojoje telenovelėje „Moteris, kvepianti kava”.

– Jeigu galėtumėte atsukti laiką, ką keistumėte?

– Visuomet norėjau daugiau vaidinti JAV filmuose anglų kalba. Man teko nusifilmuoti keliuose. Tikrai norėčiau grįžti į angliškų filmų pasaulį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.