Komikas P.Francisco ruošiasi susitikimui su Vilniaus publika

Jau šį vakarą Vilniaus Kongresų rūmuose savo pasirodymą surengs amerikiečių „stand-up“ komedijos žanro žvaigždė Pablo Francisco, ką tik iš juoko paguldęs ant menčių pilnutėles sales Taline ir Rygoje. Baltijos šalis komikas įtraukė į savo pasaulinį turą „Live And Kickin‘ Tour“.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 22, 2013, 2:21 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 10:57 PM

Neįtikėtinas gebėjimas fiziškai persikūnyti į kino žvaigždes, dainininkus, draugus, įvairių tautybių žmones suteikia Pablo „stand-up“ pasirodymams universalų patrauklumą.

Jo mirtinai juokingos parodijos auditoriją verčia vos gaudyti kvapą. Milžiniškas pokštų laidymo tempas – P.Francisco varomoji jėga, ir jo didžiulės sėkmės viena iš sudėtinių dalių. „Ar žmonės yra mirę nuo juoko, manęs klausydamiesi? Ne, bet išpurškę savo gėrimus per nosį – ne kartą“, - šypsodamasis sako P.Francisco.

Retas atvejis, kai jis kalba normaliu balsu. Dažniau juokina melodramatiškais ispanakalbių muilo operų balsais, pasakodamas apie Telemundo, arba skaito veiksmo filmo anonsą apie Arnoldą Schwarzeneggerį - tortilijų pardavėją.

Greitai 40-metį švęsiantis talentingas atlikėjas renka daugiamilijonines peržiūras Youtube kanale, klęsti dėl savo kūrybos ir spontaniškumo, rinkdamas vienodai pilnas koncertų, universitetų ir komedijos klubų sales tiek JAV, tiek Australijoje, tiek Europoje.

Pablo nuolat tobulina savo medžiagą ir įžūliai tiksliai kopijuoja vis naujus herojus. Kaip jam sekasi, šį spalio 22-osios vakarą 19 val. galima pamatyti gyvai Vilniaus Kongresų rūmuose. Šou organizatorius – „Row Comedy Baltics“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.