Gyvatėmis nuogą kūną pridengusi Rihanna įsiamžino įspūdingoje fotosesijoje

Šokiruoti savo gerbėjus mėgstanti Rihanna nepaliauja jų stebinti ir toliau. Netikėčiausios fotosesijose jau spėjusi įsiamžinti popmuzikos dainininkė nepaliauja žaisti su ugnimi. Šįkart ji nusprendė aplink save apsivynioti gausybe gyvačių. O kad pikantiški kadrai būtų dar egzotiškesni – nuodingus gyvūnus ji nusprendė priglausti ant nuogo savo pačios kūno, rašo dailymail.co.uk.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 26, 2013, 4:28 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 7:55 PM

Tačiau šnypščiančios, liežuvius paslaptingai kaišančios gyvatės Rihannos negąsdina – net priešingai, ji mėgaujasi kameromis ir jai rodomu dėmesiu. 25-erių atlikėjai toks amplua buvo parinktas ne šiaip sau – mergina tapo populiaraus britų žurnalo „GQ“ veidu.

Pastaruoju metu dainininkė itin daug laiko praleidžia gastrolėse, daug koncertuoja skirtinguose pasaulio kraštuose. Galbūt todėl panašias fotosesijas ji vadina tiesiog apgalvota reklama. Juk jei niekas nežinotų apie Rihannos krečiamas kvailystes, bilietai į jos pasirodymus greičiausiai nebūtų taip graibstomi, tiesa?

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.