„Draugų“ žvaigždė L.Kudrow prabilo apie lemtingą nosies korekciją

Buvusi kultinio serialo „Draugai“ žvaigždė Lisa Kudrow viešai prabilo apie gyvenimą pakeitusią nosies korekciją, atliktą, kai jai tebuvo 16 metų. Aktorė prisipažino, kad paauglystėje jautėsi esanti tikra pabaisa, tačiau lemtinga operacija pakeitė jos požiūrį į save ir iš tiesų palengvino gyvenimą.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 29, 2013, 2:46 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 6:22 PM

Pirmą kartą žiniasklaidai užsiminusi apie tai, kad kadaise pasinaudojo chirurgo paslaugomis, Lisa teigė: „Operaciją pasidariau prieš einant į naują mokyklą, tad ten buvo daugybė žmonių, kurie nežinojo, kaip siaubingai aš atrodžiau prieš tai. Nosies korekcija pakeitė mano gyvenimą, o savo mintyse iš pabaisos tapau visai simpatiška mergina.“

L.Kudrow, kadaise vaidinusi ekscentriškąją blondinę Fibi Bufei seriale „Draugai“, taip pat prabilo apie antisemitizmą, su kuriuo ji susidūrė ir mokykloje, ir koledže. Kai L.Kudrow draugė sužinojo, kad ši – žydė, ji tepasakė: „Rimtai? Na, aš nemėgstu žydų.“

Kurį laiką garsioji aktorė neturėjo draugų, laimei, jai kompaniją palaikydavo vyresnioji sesuo, neabejinga jaunėlės skausmui.

Per „Saturday Evening Post“ interviu L.Kudrow taip pat atskleidė, kad niekuomet nesvajojo atsidurti televizijos ekranuose, mat manė, kad visi aktoriai yra labai egocentriški.

Net ir dabar, praėjus dešimtmečiui nuo pasaulinį pripažinimą pelniusio serialo „Draugai“ pabaigos, L.Kudrow tebėra tapatinama su savo lengvabūdišku personažu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.