E.Johnas prisiminė pasimatymą su britų princese ir šokius su karaliene

Seras Eltonas Johnas prabilo apie savo artimus ryšius su britų karališkąja

Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

Oct 31, 2013, 7:25 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 4:41 PM

Dainos „The Rocket Man“ atlikėjas, kuris gruodžio 19-ąją koncertuos Kauno "Žalgirio" arenoje, jau seniai yra mėgstamas karališkuosiuose rūmuose ir yra dalyvavęs daugelyje juose rengiamų švenčių, taip pat ir Deimantinio karalienės valdymo jubiliejaus koncerte praėjusiais metais.

Britų televizijos žvaigždės Grahamo Nortono laidoje E.Johnas kalbėjo apie savo ryšius su karališkaisiais rūmais ir prisiminė, kaip kartą karalienė įsiterpė į jo šokį su karališkosios didenybės dukterimi per princo Andrew 21-ojo gimtadienio šventę 1981 metais.

„Mes su princese Margaret susidraugavome. Kartą pakviečiau ją į kiną „Odeon“ Kensingtone. Mes gerai praleidome laiką, tada pavakarieniavome ir aš ją parvežiau namo. Žinoma, kad nieko daugiau nebuvo!“ – sakė jis.

„Kartą šokau su princese Anne per princo Andrew 21-ąjį gimtadienį, kai priėjusi karalienė paklausė: Ar galiu prisidėti?! Mes šokome pagal Billo Hayley dainą „Rock Around the Clock“. Tai buvo viena nerealiausių akimirkų mano gyvenime. Kai esi gimęs Pinerio (netoli Londono) savivaldybei priklausančiame name, tavo šansai pašokti su karaliene Vindzoro pilyje yra gana menki“, – sakė jis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.