Aktorė M.Jovovich dukrai surengė undinėlių ir fėjų vakarėlį

Daug mažų mergaičių auga besiklausydamos pasakų apie princeses, undinėles ir fėjas. Akivaizdu, kad aktorės Millos Jovovich dukra Ever nėra išimtis.

M.Jovovich su vyru Paulu Andersonu surengė Ever šeštojo gimtadienio šventę, kurios tema - fėjos ir undinėlės.<br>„Instagram“ nuotr.
M.Jovovich su vyru Paulu Andersonu surengė Ever šeštojo gimtadienio šventę, kurios tema - fėjos ir undinėlės.<br>„Instagram“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-11-04 12:34, atnaujinta 2018-02-20 15:13

Sekmadienį Los Andžele M.Jovovich su vyru Paulu Andersonu surengė savo dukros šeštojo gimtadienio šventę. Jos tema - fėjos ir undinėlės.

Panašu, kad 37 metų aktorė nusprendė prisidėti prie vaikiškų linksmybių ir pati prie elegantiškos languotos suknelės prisitaisė fėjos sparnus.

Gimtadienio vakarėlis vyko M.Jovovich namų sode. Šia proga jis buvo išpuoštas balionais ir didelėmis dirbtinėmis rožinėmis gėlėmis.

Didžiulė iš balionų pagaminta undinėlė plaukiojo lauko baseine. Vėliau, šventei artėjant prie pabaigos, visi šie balionai buvo paleisti į dangų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.