Priešių A.Jolie ir J.Aniston vestuvės – toje pačioje vietoje tuo pačiu metu?

Tie, kurie nuolat domisi pikantiškiausiomis pramogų pasaulio naujienomis, puikiai žino, kad žavioji „Draugų“ žvaigždė Jennifer Aniston jau netrukus ketina žengti prie altoriaus ir aukso žiedus sumainyti su savo mylimuoju Justinu Therouxu. O štai buvęs J.Aniston vyras Bradas Pittas greitu metu oficialiai įteisins savo ir ilgametės gyvenimo partnerės Angelinos Jolie santykius.

J.Aniston ir jos sužadėtinis M.Therouxas planuoja romantiškas ir uždaras vestuves.<br>AP nuotr.
J.Aniston ir jos sužadėtinis M.Therouxas planuoja romantiškas ir uždaras vestuves.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-11-04 21:07, atnaujinta 2018-02-20 14:52

Abi ceremonijos neabejotinai taps svarbiausiais šių metų pramogų pasaulio įvykiais, apie kuriuos kalbos netils išties ilgą laiką. Tačiau užsienio spaudoje dabar – tikras sujudimas. Šaltiniai teigia, kad abiejų porų vestuvės gali tapti vienu dideliu nesusipratimu, mat yra šiokia tokia tikimybė, kad abi ceremonijos įvyks ne tik kad tą pačią dieną, bet ir toje pačioje vietoje!

Praėjusią savaitę savaitraštis „Grazia“ atskleidė, kad 38-erių A.Jolie ir 49-erių B.Pitas oficialią vestuvių dalį surengti planuoja Havajuose, o vėliau jungtuves atšvęs savo 170 mln. kainuojančioje XVII amžiaus pilyje. Pora svarbiausią gyvenimo šventę ketina surengti iki šių metų pabaigos.

Na, o planai iš kitos barikados pusės – stulbinančiai panašūs. J.Aniston ir jos sužadėtinis M.Therouxas planuoja romantiškas ir uždaras vestuves. Jos taip pat turėtų įvykti šių metų pabaigoje – kad 2014 metus jiedu galėtų pasitikti kaip vyras ir žmona. Kokia gi toji vieta, kurią jie yra numatę savo jungtuvių ceremonijai? Taip, veikiausiai atspėjote – tie patys Havajai, kuriuos yra nusižiūrėję ir B.Pittas su savo būsima žmona ir kone didžiausia J.Aniston prieše.

Jeigu porų planai artimiausiu metu nepasikeis, tikėtina, kad metų pabaigoje sulauksime ne tik Kalėdų Senio, bet ir didžiausio akibrokšto pramogų pasaulyje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.