Lady Gagai „pamišimą“ padeda įveikti ekscentriški drabužiai

Popmuzikos superžvaigždė Lady Gaga tvirtina, kad kurdama ekscentriškus ir šokiruojančius drabužius ji kovoja su savo „pamišimu“.

Popmuzikos superžvaigždė Lady Gaga tvirtina, kad kurdama ekscentriškus ir šokiruojančius drabužius ji kovoja su savo „pamišimu“.<br>"Reuters" nuotr.
Popmuzikos superžvaigždė Lady Gaga tvirtina, kad kurdama ekscentriškus ir šokiruojančius drabužius ji kovoja su savo „pamišimu“.<br>"Reuters" nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

Nov 6, 2013, 12:47 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 1:50 PM

Hitu tapusio albumo „Born This Way“ kūrėja, pagarsėjusi savo unikaliu garderobu – pradedant suknele iš šviežios mėsos, kuria buvo pasipuošusi per 2010-ųjų televizijos MTV Videomuzikos apdovanojimų ceremoniją, baigiant drabužiu iš pliušinių žaisliukų, vaizduojančių Varliuką Kermitą.

Duodama interviu Jungtinės Karalystės televizijos pokalbių laidų vedėjui Grahamui Nortonui, Lady Gaga aiškino, kad garderobas jai padeda ne vien išreikšti savo kūrybingumą, bet ir pašalinti įtampą.

„Tokiu būdu kovoju su savo pamišimu, – sakė ji. – Kai buvau maža, girdėdavau balsus savo galvoje, teko labai ilgą laiką gerti ir vartoti daug vaistų. Drabužiai ir meniškumas mane išgelbėjo.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.