Atlikėja Adele atsisakė 50 milijonų litų vertės reklamos sutarties

Britų dainininkė Adele poelgis pritrenkė ir visko mačiusius pramogų verslo specialistus. Populiarioji britų dainininkė atmetė rekordinį prancūzų kosmetikos gamintojų „L'Oreal“ pasiūlymą – už dalyvavimą reklamos kampanijoje jie buvo pasiruošę šiai žvaigždei sumokėti 12 milijonų svarų sterlingų (beveik 50 milijonų litų) honorarą.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 11, 2013, 7:11 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 10:58 AM

Britų ir JAV spauda skelbia, kad garsią kosmetikos kompaniją pribloškė dainininkės atstovų atsakymas. Mat suma, kuri buvo pasiūlyta atlikėjai, yra laikoma didele net ryškiausioms muzikos, kino ir sporto pasaulio žvaigždėms.

Adele reklamos kampanijoje turėjo pakeisti britų atlikėją Cheryl Cole, kuri 2009-aisiais pasirašė sutartį reklamuoti kosmetiką už kur kas mažesnę sumą – 500 tūkstančių svarų sterlingų (kiek daugiau nei 2 milijonus litų) per metus.

„Vyko derybos ir atrodė, kad Adele sutiks, bet ji persigalvojo paskutinę minutę“, - skelbia leidinys „The Sunday People“.

25-erių Adele yra laikoma viena turtingiausių jaunosios kartos garsenybių. Jos turtas vertinamas 35 milijonais svarų sterlingų (apie 145 milijonus litų).

Antrasis atlikėjos albumas „21“ buvo parduotas 26 milijonų egzempliorių tiražu. Šiuo metu Adele ruošia jo tęsinį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.