K.Minogue sugniuždyta: ją mylimasis iškeitė į žymiai jaunesnę merginą

Australų dainininkė Kylie Minogue nugrimzdo į liūdesį, skelbia britų žurnalas „Closer“. Anot jo šaltinių, 45-erių atlikėja niekaip negali susitaikyti su mintimi, kad neseniai ją palikęs modelis Andresas Velencoso jau susirado naują draugę.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 12, 2013, 6:18 AM, atnaujinta Feb 20, 2018, 10:51 AM

K.Minogue pasiekė popscenos aukštumų, tačiau jai nesiseka meilės reikalai. Dainininkė niekada nebuvo sukūrusi šeimos, daugelis jos draugysčių su vyrais baigėsi skaudžiais išsiskyrimais.

Prieš dvi savaites paskelbta, kad atlikėja išsiskyrė su 35-erių A.Velencoso. Pora draugavo penkerius metus. Meilė liepsnojo taip karštai, kad ispanų modelis Andresas netgi išsitatuiravo Kylie vardą.

Visa tai – praeitis. Negana to, po atsisveikinimo tepraėjus keliolikai dienų Andresas jau turi naują draugužę.

Britų spauda skelbia, kad Andresas pradėjo susitikinėti su aktorei Ursula Corbero, kuri yra 21 metais jaunesnė už K.Minogue.

„Kylie tiesiog susirgo, ji visiškai pritrenkta, kad Andresas jau turi kitą. Ji tikėjosi susigrąžinti jo meilę per kelias savaites ar mėnesius. Ji jaučiasi išduota ir įtaria, kad jis su kita mergina susitikinėjo, jiems vis dar draugaujant“, - sako žurnalo „Closer“ šaltiniai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: komendantinių pratybų užkulisiai