39-erių metų aktorė P.Cruz savo grožiu gali varžytis su dvidešimtmetėmis

Aktorė Penelope Cruz įsitikinusi, kad gyvenimas sulaukus keturiasdešimties tik prasideda. Keturiasdešimties metų jubiliejus ją aplankys kitų metų balandį. Holivudo žvaigždės amžius visai negąsdina. Priešingai, aktorė sako, kad jos laukia dar daug nenuveiktų darbų, o bėgantys metam tam - ne kliūtis.

Fotografuodamasi tinklapiui „net-a-porter“ P.Cruz įrodė, kad ir beveik keturiasdešimties metų sulaukusios moterys atrodo ne prasčiau už dvidešimtmetes.<br>net-a-porter.com nuotr.
Fotografuodamasi tinklapiui „net-a-porter“ P.Cruz įrodė, kad ir beveik keturiasdešimties metų sulaukusios moterys atrodo ne prasčiau už dvidešimtmetes.<br>net-a-porter.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-11-16 07:59, atnaujinta 2018-02-20 08:25

Dviejų vaikų mama P.Cruz, fotografuodamasi internetiniam mados tinklapiui „net-a-porter“ įrodė, kad ir beveik keturiasdešimties metų sulaukusios moterys atrodo ne prasčiau už dvidešimtmetes. Jos veide nematyti ir bemiegių naktų pėdsakų ir nuo pervargimo atsiradusių raukšlių. Aktorės antrajai dukrelei Lunai – vos keturi mėnesiai.

Pirmasis P. Cruz ir jos vyro Javiero Bardemo vaikas Leo gimė 2011 metų sausį. Poros romanas užsimezgė 2007-aisiais, bendrai dirbant Woody Alleno filme „Viki Kristina Barselona“, o 2010 metų liepą jiedu susituokė.

Anksčiau aktorė romaną turėjo su aktoriumi Tomu Cruise'u.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.