J.Lawrence ir M.Malone pademonstravo itin atviras sukneles

Pirmadienį Los Andžele įvykusioje filmo „Bado žaidynės. Ugnies medžioklė“ (angl. „The Hunger Games: Catching Fire“) premjeroje raudonuoju kilimu žengė ryškiausios jau netrukus kino teatrus pasieksiančios Suzanne Collins knygos ekranizacijos žvaigždės. Nepaisant to, kad premjeroje gerbėjai galėjo išvysti buvusį Miley Cyrus sužadėtinį Liamą Hemsworthą ar gražuolį Joshą Hutchersoną, visų akys krypo į ryškiausią vakaro damą – pagrindinę veikėją Katnissę vaidinančią Jennifer Lawrence.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 19, 2013, 3:48 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 6:55 AM

23-ejų aktorė pasisako už sveiką gyvenimo būdą ir tikina, jog niekuomet nesilaikys dietos tik tam, kad atitiktų Holivudo standartus. Meilę savo kūnui Jennifer išreiškė apsivilkdama mėlyną triko ir kone permatomą suknelę, per liemenį sujuostą juodu diržu. Prie elegantiško apdaro J.Lawrence priderino Roger Vivier kurtą delninukę ir Briano Antwoodo batelius.

Tačiau nuo pagrindinės filmo veikėjos neatsiliko ir kita vakaro viešnia – 28-erių Jena Malone, tęsinyje vaidinanti Johanną Mason. Nors filme aktorė yra tamsiaplaukė, tačiau į premjerą Jena atkeliavo trumpais šviesiais plaukais. Pavydėtinų kūno linijų moteris taip pat nusprendė neslėpti – raudonuoju kilimu ji žengė pasidabinusi kone permatoma suknele, kurios pikantiškiausias dalis tedengia blizgus audinys.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.