Fergie – apie sūnaus vardą ir susigrąžintas kūno formas

Vos rugpjūčio pabaigoje susilaukusi pirmagimio Axlo, Fergie nepaliaujamai demonstruoja vis gražėjančias kūno formas. Už svajonių vyro Josho Duhamelio ištekėjusi dainininkė laidoje „The Ellen DeGeneres show“ atskleidė, kaip susigrąžino prieš nėštumą turėtas pavydėtinas kūno linijas.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 20, 2013, 5:55 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 6:20 AM

„The Black Eyed Peas“ žvaigždė prisipažino, kad kūną iki šiol dailina šokdama pilvo šokį, tačiau jokiais būdais nepersistengia. Fergie teigė, kad formas koreguoja pamažu, nekenkdama sveikatai.

„Viską darau žingsnis po žingsnio. Nebegaliu sportuoti ir tampytis taip pat lengvai, kaip tą dariau prieš gimdymą. Nuo šiol esu atsargi ir nenoriu susižaloti“, – teigia Fergie.

Per interviu atlikėja taip pat papasakojo, kaip sugalvojo mažyliui Axlui vardą.

„Sapnavau, kad esu festivalyje, tarp minios žmonių, kurie nė nežinojo, kas aš tokia. Tebuvau viena iš ant scenos esančių roko grupių gerbėja. Jaučiausi kaip senais gerais laikais – buvo tikrai smagu. Ant scenos dainavo Jimas Morrisonas, tuomet Bobas Marley, o galop ir Axlas Rose'as. Aš buvau lyg devintame danguje, kai staiga pajutau tą „buuuuum“. Prabudau nuo to, kad mano mažylis pirmąjį kartą ėmė spardytis, atrodė, kad muziką, kurią girdėjau sapne, jautė ir jis“, – teigė Fergie.

Apie lemtingą momentą kalbėdama Fergie negalėjo sutramdyti laimės ašarų.

„Pažadinau Joshą ir pasakiau, kad mūsų vaikas galų gale ėmė spardytis. Taip pat papasakojau jam apie sapną. Mes jau buvome išrinkę sūnui antrąjį vardą mano dėdės garbei – Jackas, tad kai rinkomės iš susapnuotame koncerte dalyvavusių žvaigždžių vardų, iškart pajutome, kad Axlas Jackas dera geriausiai“, – prisimena neseniai mama tapusi atlikėja.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.