Princas Williamas pavargo nuo savo sūnaus

Princas Harry, kuris šiuo metu ruošiasi ekspedicijai į Pietų ašigalį, per neseniai įvykusį interviu atvirai papasakojo, kad jo vietą labai norėjo užimti vyresnysis brolis Williamas. Pasak Harry, naujai iškeptas tėvelis jau pavargo nuo nepaliaujamų savo 4 mėnesių sūnaus riksmų.

Princas Williamas pavargo nuo savo sūnaus.<br>ELTA nuotr.
Princas Williamas pavargo nuo savo sūnaus.<br>ELTA nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 26, 2013, 6:49 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 3:29 AM

Primename, kad princas Harry iškeliavo į Antarktidą, kurioje ruošis žygiui į Pietų ašigalį. Ekspedicija yra skirta labdaros projektui „Walking With The Wounded“, kurio globėju yra ne kas kitas, kaip pats princas Harry. Žygis turi prasidėti lapkričio 29-ąją ir truks iki gruodžio 16 dienos. Princui Harry ir dar 12-ai Amerikos kariuomenės veteranų 335 kilometrų atstumą teks įveikti esant ekstremalioms sąlygoms: temperatūra sieks 35 laipsnius šalčio, o į veidą pūs 80 m/s greičio vėjas.

„Mano brolis labai pavydi, kad dalyvauju žygyje ir kad man pavyko „pabėgti“ nuo rėkiančio mažylio“, – princo Harry žodžius cituoja portalas „7days“. Žinoma, po skambios frazės jaunesnysis princo Williamo brolis nusijuokė, taip leisdamas suprasti, kad šiek tiek perdėjo.

Didžiosios Britanijos sosto įpėdinis princas George'as gimė liepos 22-ąją toje pačioje ligoninėje, kurioje prieš 31 metus gimė ir jo tėvas princas Williamas. Mažylis užima trečiąją vietą eilėje dėl sosto – po savo senelio princo Charleso ir tėvo princo Williamo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.