Ekstravagantiškoji Lady Gaga atskleidė, kaip atrodė vaikystėje

Amerikiečių dainininkė Lady Gaga išgarsėjo ne kiek dėl savo dainų, kiek dėl savo ekstravagancijos. Mėsos suknelė, iš plaukų pagaminta visą veidą dengianti apverstos trapecijos formos kaukė, priklausomybė nuo marihuanos, siekis uždainuoti kosmose – tai tik maža dalis Lady Gagos poelgių, neleidžiančių visuomenei jos pamiršti.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 27, 2013, 10:22 AM, atnaujinta Feb 20, 2018, 3:20 AM

Tačiau Lady Gaga ne visada tokia buvo. Tiesa, dar prieš išgarsėdama ji šoko striptizą ir rengė pasirodymus su pirotechnikos triukais, tačiau vaikystėje ji buvo miela mergaitė garbanotais plaukais. Savo vaikystės nuotrauka, kurioje ji prie savęs spaudžia lėlę undinėlę, dainininkė pasidalijo savo oficialioje „Twitter“ paskyroje.

„Man baisu dėl to, kiek mažai aš pasikeičiau. Tikiu, kad jei ne mano mama, nebūtų buvę maudymosi kostiumėlio iš jūros kriauklių“, – nuotrauką pakomentavo Lady Gaga.

Hitu tapusio albumo „Born This Way“ kūrėja, pagarsėjusi savo unikaliu garderobu, duodama interviu Jungtinės Karalystės televizijos pokalbių laidų vedėjui Grahamui Nortonui aiškino, kad garderobas jai padeda ne vien išreikšti savo kūrybingumą, bet ir pašalinti įtampą.

„Tokiu būdu kovoju su savo pamišimu, – sakė ji. – Kai buvau maža, girdėdavau balsus savo galvoje, teko labai ilgą laiką gerti ir vartoti daug vaistų. Drabužiai ir meniškumas mane išgelbėjo.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.