Slapta susituokusi J.L.Hewitt susilaukė pirmagimės

Antradienį pasaulį išvydo JAV aktorės Jennifer Love Hewitt pirmagimė Autumn James Hallisay. Šią džiugią žinią išplatino Holivudo žvaigždės atstovas spaudai. Tačiau daugeliui aktorės gerbėjų, veikiausiai, atvipo žandikauliai, mat pranešime dukters tėvas ir J.L.Hewitt sužadėtinis Brianas Hallisay buvo pavadintas „sutuoktiniu“. Apsukrieji žurnalistai netruko sužinoti, kad visai neseniai per slaptą ceremoniją J.L.Hewitt ir B.Hallisay sumainė aukso žiedus.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 27, 2013, 12:58 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 3:11 AM

34-erių Jennifer ir metais vyresnis Brianas apie nėštumą paskelbė šių metų liepą, praėjus vos 15 mėnesių po to, kai pora ėmė susitikinėti.

Per neseniai įvykusį interviu su „US Weekly“, Holivudo gražuolė atskleidė, kad kaip įmanydama stengėsi išvengti streso nėštumo metu. „Manau, kad dauguma besilaukiančių moterų ima perdėtai stresuoti, manydamos, kad nuo šiol joms teks žinoti atsakymus į visus klausimus. Tačiau gimus vaikeliui viskas išsisprendžia tiesiog savaime!“ – savaitraščiui teigė J.L.Hewitt.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.