Beyonce ir Jay Z nusprendė tapti veganais

Tą pačią dieną, kai jis parašė apie savo naująją dietą, pora buvo pastebėta valganti veganų restorane „Real Food Daily“ Vakarų Holivude Kalifornijoje.

Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

Dec 4, 2013, 1:31 PM, atnaujinta Feb 19, 2018, 11:56 PM

Pora paskutinį šių metų mėnesį bando nugyventi sveikai be mėsos ir pieno produktų.

Reperis, kuriam trečiadienį sukanka 44-eri, savo interneto svetainėje parašė: „Gruodžio 3-ąją, dieną prieš mano 44-ąjį gimtadienį, pradėsiu 22 dienų iššūkį būti visiškam veganui arba, kaip man labiau patinka vadinti, remtis augalais!“

„Visa tai prasidėjo prieš kelis mėnesius, kai vienas geras draugas ir veganas paragino mane kasdien rinktis „augalais paremtus pusryčius“, - rašė jis. - Man tai kažkas dvasiška – sulaukti savo 44-ojo gimtadienio, ir tas šio iššūkio dienų skaičiaus įdomumas; 22 (2+2=4) drauge su faktu, kad iššūkis baigsis Kalėdų dieną. Viskas tiesiog atrodo teisinga!“

Tą pačią dieną, kai jis parašė apie savo naująją dietą, pora buvo pastebėta valganti veganų restorane „Real Food Daily“ Vakarų Holivude Kalifornijoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.