K.Perry tapo naujausia UNICEF ambasadore

Katy Perry tapo dar viena įžymybe, prisidėjusia prie Jungtinių Tautų Vaikų fondo UNICEF kaip geros valios ambasadorė.

Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

Dec 4, 2013, 1:49 PM, atnaujinta Feb 19, 2018, 11:56 PM

Hito „Roar“ atlikėja apie naują savo filantropinį vaidmenį paskelbė antradienį, paminėdama neseniai įvykusią kelionę į skurdų Madagaskarą, kuri privertė ją kitaip pažvelgti į gyvenimą ir apsispręsti imtis naujojo darbo.

AP ji sakė: „Tai kelionė pakeitė mano gyvenimą. Tai iš tikrųjų tarsi privertė kitaip susidėlioti mąstymo ir, bendrai, gyvenimo vertinimo prioritetus“.

Kelionė taip pat suteikė jai daug įkvėpimo kuriant naują albumą „Prism“.

„Išgyvenau pereinamąjį savo gyvenimo periodą, kai jaučiausi taip, tarsi būčiau nuslopinta ir tarsi su manimi būtų emociškai žaidžiama, o tada nuvykau ten į Madagaskarą ir pasijutau taip, tarsi neturėčiau nieko, su kuo galėčiau palyginti savo situaciją. Tai privertė mane pajusti didelį dėkingumą, bet, tuo pačiu, ir didelį supratimą“, - aiškino dainininkė.

Kaip naujausia ambasadorė ji didžiausią dėmesį skirs vaikams ir paaugliams, kurie yra labiausiai pažeidžiami didžiulio skurdo, smurto, išnaudojimo ir nepriežiūros. K.Perry planuoja per metus vykti į vieną kelionę su UNICEF ir tikisi aplankyti Peru, Haitį ir Filipinus.

„Smagu galėti susprogdinti tą burbulą, kuriame gyvenu, ir suprasti, kad pasaulis gali pasiūlyti tiek daug įvairių dalykų“, - pridūrė ji.

K.Perry prisideda prie tokių UNICEF geros valios ambasadorių kaip Selena Gomez ir Sarah Jessica Parker.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.